WHAT I GOT FOR MY 22. BIRTHDAY

Narozeninový článek, který jsem psala před rokem, měl úspěch, proto jsem se i letos rozhodla psát o tom, co jsem dostala k narozeninám. Dříve jsem se, co se týče dárků, nechávala překvapit, poslední dobou si ale raději něco přeji, přecijen pak člověk není zklamaný, že se mu ostatní nestrefili do vkusu apod. 
Co jsem tedy letos dostala k narozeninám? 

V první řadě pochopitelně nesměly chybět kytky, miluji květiny, klidně si je koupím sama, ale raději je samozřejmě dostávám. Tuhle mám doma již skoro týden, a pořád vypadá takhle hezky. A jelikož všechny ostatní kytky, které mám ve svém pokoji v květináči, prostě nepřežijí, tak jsem za tuhle opravdu ráda.

K letošním narozeninám jsem si přála novou žehličku na vlasy. Tu starou jsem měla od cca 14 let, byla opravdu těžká a špatně se s ní pracovalo. Třeba mě ta nová alespoň donutí žehlit si vlasy častěji a možná mě to začně i bavit. Zatím jsem tuto červenou ještě nevyzkoušela, ale je opravdu lehká, tenká, a má spoustu bezva nastavení, jako zapamatování vhodné teploty pro Vaše vlasy, je šetrná apod. Mamka tuhle vybrala na doporučení kamarádky kadeřnice, takže si jsem jistá, že se mi s ní bude dobře pracovat. 


Od bratrů jsem dostala sprchový gel a scrub od značky I love..., kterou miluju, protože jejich produkty tak krásně voní a mají na výběr z několika druhů a vůní. Také se těším až vyzkouším všemi chválený suchý šampon Batiste a doufám, že opravdu funguje. Od staršího bratra jsem pak ještě dostala peníze navíc, takže si v brzké době plánuji koupit vysněné boty Adidas Superstar.


Kamarádka mě překvapila tímto setem z The Body Shop (opět můj velmi oblíbený obchod). Všechny tyto produkty jsou s vůní manga a v krabici se nachází mýdlo, houbička, sprchový gel, body butter a tělový scrub. Dárek jsem dostala již před měsícem, ale celou dobu jsem s otevřením čekala, abych to mohla nafotit na blog, takže se těším, až tyto produkty dneska večer vyzkouším.


Od táty jsem dostala tuto knížečku od Lonely Planet, kde jsou různé tipy na cestování, od balení kufru a objednávání letenek začínaje, po spropitné v různých zemích konče. Je sice v angličtině, ale to mi vůbec nevadí, a už ji mám skoro celou přečtenou.
Dále jsem od něj dostala poukaz na kurz pokročilého fotografování - nevím tedy, jak ho napadlo vybrat mi kurz pro pokročilé, protože tam se rozhodně neřadím, ale na takový kurz jsem vždycky chtěla jít, tak snad se tam něco nového přiučím.


Od prarodičů jsem dostala tento neoprenový obal na notebook, abych ho konečně mohla nosit s sebou a nebát se, co se s ním stane, přičemž tímto se dostáváme k hlavnímu bodu a dárku mých letošních narozenin, a to byl dárek ode mě pro mě - nový notebook. 


Macbook jsem si koupila v srpnu, po 9 měsících usilovného šetření. Již dříve jsem si šetřila na nový mobil nebo nějaké drobnosti, ale našetřit tolik peněz na nový počítač bylo mnohem těžší, takže upřímně musím říct, že jsem na sebe pyšná. Na notebook si pomalu zvykám, přestože mám mobil i tablet od Apple, tak macbook je něco docela jiného. Ale jsem s ním opravdu spokojená a nelituji jediného halíře, který jsem do něj dala. 


10 comments

  1. Jééj, no parádne vecičky! Dodatočne všetko najlepšie. Verím, že Macbook ti bude skvelým kamarátom! :-)

    Dijoun&Klaudi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekuju :) urcite bude, uz i clanky se pisou lip :)

      Delete
  2. Dostala jsi krásné dárky :) Nejvíc se mi líbí sada z The Body shopu

    ReplyDelete
  3. Krásné dárečky, dodatečně ti přeji všechno nejlepší.. Taky jsem si nedávno pořídila novou žehličku.

    ReplyDelete
  4. Super dárečky :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  5. Wow, parádní dárečky :) upřímně ti nejvíce závidím ty od brášků- já mám dva a nikdy od nich nic nedostávám :/
    Mohu se zeptat na cenu Macbooku? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja normalne taky ne, letos se nejak pochlapili :) macbook me stal cca 38 tisic - model jaro 2015, 256gb pamet, a navic jsem si jeste navysovala RAM na 8gb, jinak by stal min :)

      Delete
  6. dostala si same uzasne darceky a aj ked neskoro vsetko najlepsie :)

    Pozyvam na GA o serum na rast rias :)) http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/09/gigalash-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. Dostala jsi moc krásné dárky :) Macbook je také můj sen, moc si ho užij! A jinak žehličku Remington mám také, konkrétně wet2straight a jsem s ní maximálně spokojená!!! The Colorful Blog

    ReplyDelete