SPRING NEW IN, 2015

Během jara jsem si koupila nějaké nové oblečení a doplňky a ráda bych Vám je dneska ukázala. Nejvíce jsem se těšila do Primarku, protože tam si vždy něco vyberu a ani tentokrát Primark nezklamal. Byli jsme v něm během velikonočních prázdnin, kdy jsme navštívili Berlín. Škoda jen, že už skoro 3 týdny bojuji s chřipkou a zápalem plic, takže jsem nakupovací den zkrátila jen asi na hodinu a i tak mě to pořádně vysílilo. Co tím chci říct, je, že normálně bych si koupila mnohem více věcí a strávila po obchodech mnohem více času :)
Ale i tak jsem spokojená a v průběhu jara si plánuji ještě něco nového pořídit, především černé converse, na které si brousím zuby už nějaký ten pátek.


Nejdříve Vám tedy ukáži věci z Primarku. Cíleně jsem tam šla pro drobnosti jako pásky, ponožky na spaní a ponožky do nízkých tenisek, ale ty Vám nebudu ukazovat.

Jako první jsem si koupila tyto kraťasy, které zepředu vypadají trochu jako sukně. Jsou moc příjemné, do pasu a moc se mi líbí ten vzor.


Dále jsem si vybrala tyhle tmavě zelené tenisky, jsou to jednoduché plátěné boty, kterých má Primark několik a já taky. Mám je již v několika barvách a vždy dlouho vydrží. A ještě jedny námořnické, které jsou takové slaměné a moc se těším, až si je vezmu k moři.



Když zůstaneme ještě u toho námořnického stylu, tak jsem si chtěla koupit jednoduché triko s modrobílými pruhy a povedlo se. Tohle má ještě na hrudníku krajkové zdobení.



Normálně, kdybych mohla, tak si v Primarku nakoupím vždy několik psaníček/kabelek a všemožných doplňků. Tentokráte jsem se ale ovládla a koupila jsem si jenom jednu. Je černá, jednoduchá, s hezkým vzorem na přední straně.


Jako poslední kousek jsem si z Primarku odnesla sportovní podprsenku. Nejsem kdo ví jaký sportovec, ale taková podprsenka se určitě bude hodit, minimálně na kolo nebo na lyže. Měli ji v několika barvách a stála asi 3 eura.


Nakonec tu mám ještě kabelku z Bati, kterou možná znáte z ostatních blogů. I já ji objevila na jednom módním blogu a jsem za to fakt ráda, protože stála asi 200 kč a je vážně super. Velikost tak akorát a barva je přesně ta podzimní vínová, jakou jsem sháněla už hodně dlouhou dobu.


A posledním obchodem, kam jsem během jara zavítala, bylo F&F. Mají tam opravdu hezké věci za přijatelné ceny, až se sama někdy divím. Koupila jsem si tam tyto dvoje tenké "kalhoty", kterých mám doma už 5 (dneska jsem to počítala), ale nemohla jsem je tam prostě nechat. Jsou lehké a strašně pohodlné, protože nemají nikde žádné knoflíky nebo stahování.



To by bylo k dnešnímu "new in" vše, i když je mi jasné, že se obchodům v průběhu jara nevyhnu a něco nového si zase koupím. :)

14 comments

  1. Tie kraťasy sú dokonalé :O Aj ostatné kúsky si si vybrala skvelo;)

    ReplyDelete
  2. Krásně si pořídila, takové kalhoty doma ještě nemám, budu to muset napravit. :)
    http://slawarehouse.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. Krásný nákupy :) Pokoupila jsi samý skvělý kousky i ty boty se mi líbí

    ReplyDelete
  4. Super kusky, velmi sa mi pacia tie posledne dvoje nohavice. Mam velmi rada tento lezerny styl nohavic. A krasne su aj tie kratasy a bordova kabelka z Batu.
    http://theraspberrylipstick.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  5. Moc se mi to všechno líbí! Nejvíc super jsou ty kabelky! ))

    ReplyDelete
  6. zapal plic?! chudinko :( a moc pekny kousky jsi nakoupila :)

    Soutez o prednabitou kartu do HM za 1 000 Kc ;)
    http://rachel-roo.blogspot.cz/2015/04/velikonocni-soutez.html

    ReplyDelete
  7. Ty botky a tričko jsou naprosto dokonalý. Ach jo. Chtělo by to primark i v ČR :))
    ...///Instantní krása//...

    ReplyDelete
  8. ty jo fakt super kousky, když to tak vidím jsem s nákupy na jaro trošku pozadu :D

    http://gagenka.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  9. krásne vecičky
    a tá prvá kabelka je božská ♥

    ReplyDelete
  10. Asi jsem se zamilovala do těch prvních šortek <3
    One blondie life

    ReplyDelete
  11. Sakra, to jsou hadříky ♥_♥

    ReplyDelete
  12. like you bag its so chick <3
    xoxo
    isidora http://highheelpoodl.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Ta vinova kabelka je super ulovek. Mne by se libila ale na podzim....

    ReplyDelete
  14. Nádherný věci, ty kalhoty, kraťasy a tašky jsou super! Sakra, taky bych šla nakupovat :D

    ReplyDelete