SUMMER RECAP

Dnes se konečně dostávám k článku "summer recap", kde bych Vám chtěla shrnout moje léto, které bylo jedno z nejlepších. Ještě mě na konci září čeká jeden výlet a to do Rakouska, kam se hrozně těším, protože co může být lepšího než Alpy na podzim? Možná jedině Alpy v zimě. No, zkrátka se těším na tu přírodu a výletování. Datumově vzato ale bude již podzim, proto Vám chci letní výlety a dovolené, které jsem podnikla, ukázat již dnes.

Může mi někdo vysvětlit, kam uteklo letošní léto? Vím, že to říkám pokaždé a obecně, když se člověk baví a užívá si všechny dny, tak to holt utíká. Ale stejně, absolutně nechápu, kam se poděl celý červenec a srpen. Byla jsem většinu času v jednom kole a než jsem se stačila vzpamatovat, tak jsem slavila narozeniny, což vždy znamená, že je tu, bohužel, konec prázdnin. 

ČERVEN
V červnu jsem na chvíli byla tím nejšťastnějším člověkem, protože jsem úspěšně odstátnicovala, což doteď nechápu (stejně jako kam se poděly ty prázdniny). Takže většinu června jsem dospávala spánkový deficit, vídala se s rodinou a přáteli, oslavovala a konečně se věnovala věcem, které jsem zanedbávala - jako je čtení knih a především blog. Na konci června jsem měla promoci a poté jsme s mamkou a mladším bratrem odjeli na Kypr. Odpočinout jsme si už všichni potřebovali a skoro 14 dní u moře k tomu bylo ideální příležitostí. 

Promoce



Kypr











ČERVENEC
V červenci, po náratu z Kypru, mě s kamarádkou čekal výlet do Londýna, který jsme rovnou spojily s navštívením Brightonu. Byly to krásné 4 dny, i přes prvotní zpoždění letu o x hodin, jsme si to moc užily. Chodily jsme, kam jsme chtěly, jedly jsme, co jsme chtěly, zkrátka vydařený výlet a úspěšné nákupy. 

Londýn
















Brighton










Na konci července mě pro změnu čekala Šumava s další kamarádkou a jejím pejskem, kam jsem se moc těšila, protože výlety, spaní na chatě a táboření mám moc ráda. Čerstvý vzduch, většinou žádný signál, chata plná komárů a much ... Opět to bylo super, prochodily jsme toho opravdu hodně a každý večer šly spát spokojené a uchozené.

Šumava













SRPEN 
Srpen byl ve znamení práce, zařizování a návštěv doktorů. Přesto se našel čas na prodloužený víkend strávený na vodě s přáteli (kam bych jela hned znovu), na svatbu i na výlet do Budapeště a oslavu mých narozenin

Voda


Budapešť














Narozeniny



Jak jste si letošní léto užili Vy? Navštívili jste nějaká zajímavá místa nebo destinace, které jste již dlouho chtěli vidět?

pozn. veškeré fotky a samotné články k těmto výletům najdete v jednotlivých článcích v sekci TRAVELLING

7 comments

  1. Skvělé fotky, měla jsi vážně krásné prázdniny! :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  2. Bylo to naprosto nádherné léto! :) Jsem ráda, že jsem aspoň na půlce míst byla s tebou ♥
    Každopádně, do Londýna to nebyl výlet, nýbrž zájezd, Claudinko!! :D
    A neboj, na vodu pojedeme zas. :) Ale musíš líp hlásit šutry! :D haha

    ReplyDelete
  3. Vidím, že si malá úžasné leto plné cestovania a skvelých zážitkov:) A prekrásne fotky!:)


    Saja Frey blog

    ReplyDelete
  4. měla jsi skvělé léto:) určitě sis ho musela pořádně užít.

    Somethingbykate

    ReplyDelete
  5. Krásný fotky. Na promoce ti to moc slušelo :)

    ReplyDelete
  6. Krásne fotky vyžaruje z nich taká pohoda! Nedalo mi nevšimnúť si, že miluješ jedlo rovnako ako ja. :)

    https://thefashiontwiins.blogspot.sk/

    ReplyDelete