NEW IN: DANIEL WELLINGTON

Než se mě na to zeptáte, tak ne, hodinky jsem od nikoho nedostala, žádný sponzorský dárek to nebyl. Tak daleko na tom s blogem ještě nejsem. Pouze jsem po nich několik měsíců pokukovala, ale vždycky bylo něco důležitýho, co jsem potřebovala, a tak jsem jejich koupi neustále oddalovala. 


A v únoru jsem si je konečně pořídila... Musím říct, že jsou ještě lepší, než jsem si myslela. Na ruce úžasně lehké, že se několikrát denně musím přesvědčit, že je pořád mám. Oproti mým masivním, těžkým hodinkám je to vážně rozdíl. Kromě toho mi připadají elegantní, nadčasové a zkrátka super. I když podle mamky jsou to hodinky podobné těm, co nosí naši prarodiče (to jsem si taky celou dobu myslela, než jsem si je poprvé vyzkoušela a byla s nima moc spokojená). 

Vybrala jsem si stříbrnou klasiku s černým řemínkem. Ciferníky s kamínky nebo ty nové s datumovkou se mi nelíbí, takže co se týče ciferníku jsem měla jasno hned. Problém byl až s vybráním řemínku. Nemohla jsem se vůbec rozhodnout, jestli zvolit látkový v růžovo-modro-bílé barvě nebo černý klasický řemínek. Nakonec jsem zvolila tento a látkový řemínek, který je vhodný na jaro nebo léto, plánuji dokoupit později. 

Do jaké skupiny patříte Vy? Líbí se Vám hodinky, máte je doma, nebo to není Váš styl? :) 
Mimochodem v sobotu odjíždím na dlouho plánovanou dovolenou do Itálie na hory a nemůžu se dočkat! Zimní výlety jsou, podle mě, ty nejlepší. Snad nám bude přát i počasí a můžete tu postupně očekávat fotky a report z lyží :) 



8 comments

  1. Vypadají fakt skvěle!
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    ReplyDelete
  2. Jsou nádherné! Hodinky DW musím taky někdy mít :)
    Denisse Beauty

    ReplyDelete
  3. Vždy som ich chcela a ešte stále po nich túžim!

    ReplyDelete
  4. DW hodinky se mi vždy líbily ani tyto nejsou vyjimkou :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  5. Nj, ty jsou prostě krásné :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. Jsou nádherné, elegantní, jednoduché a ideální na nošení kamkoliv. Ač se mi líbí není to věc kterou musím mít. Každopádně se mi líbí s klasickým černým páskem.

    ReplyDelete
  7. Veľmi pekné sú :)

    http://www.sinnamona.blogspot.ie/

    ReplyDelete
  8. Jsou krásné a jemné, hodí se k více outfitům, což beru jak velice pozitivní. I cena není špatná. :-)

    ReplyDelete