CHRISTMAS WISHLIST 2015

Vánoce se blíží, víte už, jaké dárky by Vám udělaly radost? Každý rok je pro mě náročnější vymyslet, co bych si vlastně přála, protože mi přijde, že vše, co potřebuji, mám, a když ne,  tak si to stejně sama koupím. Minulý týden jsem se ale nad tím pořádně zamyslela a přišla s pár nápady, které by mě udělaly radost a hlavně by usnadnily práci rodině s vybíráním. 
Já osobně mám už skoro všechny dárky nakoupené, a i když jsem letos musela vyjít s menším finančním rozpočtem, i tak si myslím, že dárky ode mě udělají mé rodině radost, a to je to hlavní :)




POVLEČENÍ 
Miluji hezké, vkusné povlečení, které mi ladí se zbytkem pokoje, a jelikož jsem nedávno dvě vyřadila, protože byly už v hrozném stavu, ráda bych pod stromečkem našla nějaké nové. Nejraději bych ložní v kobinaci bílé a modré s nějakým květinovým nebo abstraktním motivem. Koukala jsem na stránky Ikea a tam mají opravdu krásné, tak se tak taky podívejte:) 

FIXÁTOR NA MAKE-UP 
Dříve jsem používala fixátor na make-up od NYX a objednávala si ho z jednoho českého eshopu. Bohužel na těchto stránkách není momentálně dostupný, a tak jsem se na doporučení od kamarádky rozhodla pro fixátor od MAC. Sama od MAC nemám žádné jiné produkty (i když mě jejich tvářenky a make-upy hodně lákají), a tak bych ho ráda vyzkoušela a zjistila, jestli je tahle značka opravdu tak skvělá, jak většina lidí říká. Na fixátor jsem zvyklá, nejraději bych ho používala denně, a jelikož jsem doteď musela mamce tajně brát ten její od Lancome, ráda bych pod stromečkem našla svůj vlastní. 

MARC JACOBS PARFÉM
Od Marca Jacobse jsem měla již parfém Daisy (podobný jako na obrázku, ale jinou lahvičku) a byl to můj nejoblíbenější ze všech. Kdykoliv jsem si nebyla jistá, jakou vůni ten den zvolit, vždy jsem sáhla po té od Jacobse. Před nedávnem jsem ji celou dopotřebovala - vydržela ale opravdu dlouho - a tak chci vyzkoušet nějakou další, nejlépe opět Eau So Fresh. 

NIKE AIR MAX THEA PREMIUM
Ještě před nedávnem jsem si o Air Maxech myslela své. Bratr jeden den přišel s nápadem, že si je koupí a mě málem trefil šlak - tyhle boty zkrátka nesnáším. Jsou všude, každý je má, a většinou jsou tak špatně zkombinovány s outfitem, že to až bolí oči. 
Já pak na instagramu objevila Nike Air Max Thea Premium a zamilovala jsem se. Stejně jako u bot New Balance či Adidas Superstar to ale byla láska až na druhý pohled. Každopádně tyto v hnědo/fialovo/vínové? Ach, ty asi musím mít. Asi určitě :) I když ani v černém nebo "pískovém" odstínu nejsou vůbec špatné. 

Co máte letos Vy na Vašem wishlistě? 


9 comments

  1. Zajímavý wishlist, Air Maxy by se mi taky šikly.
    Denisse Beauty

    ReplyDelete
  2. Zrovna ses mi trefila do noty, protože se chystám dneska svůj seznam napsat. Odkládám to už několik dní, ale mamka už mě urguje. :) Já mám od MAC korektor a je perfektní, takže věřím, že i tenhle fixátor bude. A povlečení je dobráý nápad. Kouknu se taky na stránky Ikea. :)
    KattyLife
    GIVEAWAY

    ReplyDelete
  3. Ty jo páni, tak to ti závidím, já mám snad jen jeden dárek teprve, vůbec ještě nemám nic nakoupené, jsem zvědavá, jak to letos zase budu stíhat... :D A vůbec tedy letos nevím, o co si napsat, to je u mě vždy velký problém, protože to co chci si vždy přes rok koupím a potom nevím co si mám přát, ale budu to muset brzy vymyslet, abych potom nedostala ponožky a podobně :)

    Tak ti přeju, ať tam najdeš vše co si přeješ. No a děkuji za tip, akorát jsi mi připomněla, že jsem si chtěla si chtěla objednat povlečení a úplně jsem na to potom zapomněla :(

    ReplyDelete
  4. Celkem pěkné nápady na dárky. Musím říci že vůně od Marc Jacobs je dobrá volba, také je mám ráda. Airmax boty nemám a nechybí mi. Na mém vánočním listě se ale rozhodně objeví povleceni kterého mám nedostatek.

    ReplyDelete
  5. Jéé super wishlist !! Ja by som potrebovala nejaký nový zimný kabát a ani novým čižmám by som nepovedala nie ! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  6. Taky tento typ článku mám rozepsaný, tak se pak ke mně můžeš mrknout :)

    ReplyDelete
  7. ten fixator laka aj mna, zevraj je to super vec!

    Pozyvam na GA k 6 vyrociu blogu tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/10/6-blogove-narodeniny-najvacsia-blogova.html

    ReplyDelete
  8. jee fixator od MAC si nemuzu vynachvalit doporucuju :)) airmax taky dobrá volba a libi se mi moc v té ,,pískové,, ;)

    ReplyDelete
  9. tie tenisky sú užasne :) krásny blog, dávam sledovať :)

    ReplyDelete