NEW IN: NEW BALANCE

Dříve jsem tyto boty viděla hlavně na asijských turistech, kteří chodili Prahou a kteří jsou známí tím, že zkrátka nemají vkus (nebo alespoň ti, které jsem já vždy potkala), a proto ani tyto boty nepatřily na můj wishlist. K čemu bych je nosila, co bych s nima dělala? Čas ale plynul a já se nechala zlákat především na výkřiky typu "jsou úžasný", "jsou pohodlný" atd. Dokonce jsem jeden čas přemýšlela i nad Air Max teniskami, ale to jsem si nechala uležet v hlavě a i mě samotné došlo, že boty Air Max by na mě byly už moc. Předevčírem mi ale dorazily tyhle krásky a jsou to taaak skvělý boty!


Objednala jsem si je z internetového obchodu newbalancestore.cz, na který jsem našla odkaz na blogu Domči (DombyDom). Bohužel úplně neměli mou velikost, tak jsem si objednala dámskou 41, která má asi o 1 cm větší stélku, než bych potřebovala. Jelikož je ale zrovna měli se slevou, neodolala jsem a ujišťovala se, že holt kdyžtak budu nosit hrubší ponožku. A funguje to. 
S barevnou kombinací jsem si dlouho hlavu nelámala, v podstatě jsem šla na jisto - druhým kandidátem byla černo-bílá klasika, ale jelikož to není tak dávno, co jsem si pořídila černo-bílé conversky, tak jsem si říkala, že se tentokrát trochu odvážu. 

Nemohla jsem se dočkat, až mi je doručí. Dorazily asi po 6 dnech a hned jsem si je ten den musela vzít na sebe. Pokud někdo říkal, že jsou pohodlný, tak měl naprostou pravdu. Doteď mezi ty nejpohodlnější boty, které jsem měla, patřily TOMS, tyhle jim ale směle konkurují. 
Těším se, až mě v nejbližší době někdo vyfotí, a budu tak moci napsat outfitový článek, kde Vám je opět ukáži :) 









9 comments

  1. moc hezké, New Balance má vždy hezké barevné kombinace!

    ReplyDelete
  2. všetci fičia na týchto topánkach, ale ja im nejako neviem prísť na chuť :D
    Original copy blog

    ReplyDelete
  3. Vypadají naprosto super:) www.kristynablog.com

    ReplyDelete
  4. Taky o nich uvažuji,ale musím si to ještě nechat uležet v hlavě.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    ReplyDelete
  5. No jo, NB, to je prostě nesmrtelná klasika :) moc pěkný výběr :) jen tak dál Claudi :-)))

    www.stylesolution.cz

    ReplyDelete
  6. Ja som im prepadla tiež vďaka Ázii...ale teda skôr som ich sledovala na ázijských "hviezdičkách" a tie ich vedia pekne (hoci niekedy pre nás veľmi vtipne a divne) skombinovať. Svoje som si zadovážila k narodeninám. Su krásne, pohodlné a ťažko si bolo vybrať len jedny. =DDD Jediné čo ma na nich prekvapuje, je cena, ktorá sa mi zdá privysoká na také "vychádzkové tenisky".

    ReplyDelete