WEEK IN PICTURES 6

Dnešní Week in pictures je spíše "weeks", protože se mi za poslední dobu nahromadily nové fotky v mobilu, které jsem Vám ještě neukazovala. Škola je v plném proudu, dokonce jsem konečně začala psát bakalářku, od brigády mám teď minimálně na celý říjen pauzu, ale doufám, že v listopadu zase začnu chodit - mám teď vlastně 5 dní v týdnu volno a moc nevím, co s volným časem :D Jsem zvyklá na 4-5 dní školy a práce + volné víkendy a ne na tolik volna. Alespoň mám čas na psaní všech seminárek, prezentací a bakalářky, vypadá to, že letošní třeťák bude vážně nejhorší školní rok. 

V mezičase jsem si zašla na Food Festival v Praze, ze kterého jste mohli vidět článek TADY, byla jsem také tento týden na Signal Festivalu, který byl úplně super. Prošli jsme skoro všechny stanoviště a nakonec ušli přes 17 km a měli jsme dost. Usínali jsme už ve vlaku a domů jsme se dostali před půlnocí.
Taky jsem s naším morčetem lítala po veterináři, nakonec ho, chudáka, oholili kolem zadku a já ho musela každý den umývat speciálním šamponem. Už ale vypadá mnohem líp a je spokojenej :) 

Dopřála jsem si taky dlouhý procházky po okolí, během podzimu je to tu u řeky stejně nejkrásnější, všude spadané listí, ořechy, krásná příroda a když do toho ještě zasvítí sluníčko, tak je to vyloženě povedený den. 
A jelikož moje oblíbená kapela, která je oblíbenou už asi 8 let, vydala novou písničku a videoklip, tak jsem samozřejmě strávila hodně času na youtube. Dokonce hlavní zpěvák udělal live video chat, takže program na jeden večer byl jasný. Někdy si říkám, kdy z toho vyrostu, přecijen, je mi 22, tak už bych asi nemusela tolik šílet, že vydali novou písničku a sledovat, kdy a kam se vydají na turné .. Asi zůstanou mou oblíbenou hudební skupinou napořád. Měla jsem je ráda, když jim bylo přes dvacet, mám je ráda i teď, kdy jim pomalu táhne na 40. 

Většinu fotek jste už mohli vidět na mém instagramu TADY, takže kdo mě ještě nesledujete, tak jen do toho :) 





















9 comments

  1. Skvělá fotka s kytkama a moc se mi líbí ten šedý outfit s plísňáčema a kostkovanou košilí!

    ReplyDelete
  2. Super fotky a solidní sbírka lesků :))

    ReplyDelete
  3. Krásné fotky, super stylové outfity (přesně můj styl), morčátko jsem také mívala, hlavně ať se uzdraví.

    ReplyDelete
  4. Fotky se opracdu pocedly,s tim volnem ti rozumim,ale furt je lepsi volno nez zaneprazdneni.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    ReplyDelete
  5. Krásné fotky! Děkuji za komentář u mě na blogu. <3

    ReplyDelete