NEW IN: BRASTY.CZ

Článek, který by spadal do kategorie "beauty" tu již nějakou dobou nebyl, tak jsem se rozhodla to dneska napravit. Dostalo se mi do rukou pár nových produktů, které Vám chci v tomto článku ukázat a říci, jak jsem s nimi spokojená. 

E-shop brasty.cz, ze kterého jsem balíček objednávala, se zaměřuje především na vlasovou kosmetiku (šampóny, masky, kondicionéry, ale i hřebeny apod.) a také na parfémy a hodinky. O této stránce jsem, přiznám se, nikdy dříve neslyšela, ale musím říci, že jsem byla s jejich službami velmi spokojená. Rychlá a příjemná komunikace a balíčku nemám co vytknout. Co se týče doby dodání, tak balík mi přišel hned druhý den dopoledne, krásně zabalený s pěnovými polštářky a v praskající folii (neříkejte, že jsem sama, která pak několik minut vždycky stráví s bublinkovou folii v ruce?). 

V e-hopu jsem si vybrala dva produkty na vlasy, jeden sprchový gel a mé nejoblíbenější gumičky do vlasů od invisibobble. 





Sprchové gely od Adidasu patří již nějakou dobu mezi mé nejoblíbenější. Miluji jejich vůni, výdrž a i to hezké balení. Nejraději mám sice jejich růžový Adidas Smooth Micro Pearls, ale tentokrát jsem udělala změnu a vybrala si tento Soft Honey - Honey milk anti dry-out. S příchodem chladnějšího počasí mám opravdu suchou pokožku, zejména na loktech a pažích, tak si myslím, že s medovým sprchovým gelem jsem neudělala chybu. 


Lak na vlasy vždy tajně kradu mamce z koupelny, ale už si toho všimla, tak bylo na čase pořídit si svůj. S laky na vlasy nemám až takové zkušenosti, ale vím, že mamka má ty od L'ORÉAL ráda, tak jsem si vybrala podobný. Tento Infinium vlasy neslepuje a zároveň je dobře zafixuje, což je pro mě asi to nejdůležitější. Dokonce krásně voní a nezatěžuje vlasy, takže za mě rozhodně ano. 



Co se týče masky na vlasy, vybrala jsem si tuto od L'ORÉAL - Curl Contour. Je určená na vlnité či kudrnaté vlasy, což je přesně to, co já potřebuji. Zatím jsem ji stihla použít pouze jednou, ale po prvním umytí jsem byla spokojená - vlasy jsou jemné, lesklé a hlavně jdou dobře rozčesat - a to u mě vždy bývá problém. Uvidím, jak mi bude maska vyhovovat při delším používání, ale zatím nemůžu říci nic proti. 


Posledním kouskem jsou úžasné hnědé gumičky invisibobble, které už asi většina holek zná. A pokud ne, tak by měla. Já nosím vlasy v culíku nebo drdolu asi tak 363 dní v roce, proto jestli někdo potřebuje kvalitní gumičky, tak jsem to já :) Často se mi stávalo, že mě po celodenním nošení vyčesaných vlasů bolela hlava, někdy to gumičky ani nepřežily a při mým množství vlasů brzo praskly. Tyhle mi před nějakým časem představila moje kadeřnice a ve všem měla pravdu - jsou opravdu nejlepší - vlasy nejsou zacuchané, invisibobble netahají, nebolí Vás z nich hlava a hlavně po rozpuštění vlasů nemáte na hlavě vlnky v místě, kde jste gumičku celý den měly. 


Patří některý z produktů mezi Vaše oblíbené? Co říkáte na gumičky, vlastníte je také?

12 comments

  1. Gumičky jsou naprosto top, vůbec vlasy necuchají a dá se s nimi dobře pracovat. Super produkty :)

    ReplyDelete
  2. Gumičky jsem měla, na moje kudrnaté vlasy ale byly opravdu hrozné, vždycky jsem si vytrhla půlku vlasů :( Ale uvidíš, třeba ti budou vyhovovat :)
    The Colorful Blog

    ReplyDelete
  3. Já zas nevím proč, ale po Adidas sprcháči mám pak vyrážku. Ale tyto gumičky jsou moje nejoblíbenější :)

    ReplyDelete
  4. Ty gumičky bych chtěla vyzkoušet, slyšela jsem chválu :)
    Denisse Beauty

    ReplyDelete
  5. Gumičky mám... snad všechny barevné varianty a jsou parádní :-) Mám kudrnaté vlasy a žádné cuchtání nebo vytrhávání nezaznamenávám, spíš naopak jsou díky materiálu takové pěkně hladké. I proto jsem je kupovala :-)) Podle mě má The Colorful nějaký čínský fejk :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D ja si na ne taky nemuzu stezovat :) jednou jsem objednala fake na ebay, vypadaly stejne, ale vzdycky se hrozne vytahly a tahaly vlasy. Ale na tyhle z kadernictvi nedam dopustit :)

      Delete
  6. Ten sprchový gel Adidas vypadá dobře, asi si ho taky pořídím :).

    ReplyDelete
  7. O gumičkách už jsem několikrát slyšela a asi si je brzy taky pořídím :)

    ReplyDelete
  8. S lakem na vlasy jsem taky dost spokojená, je strašně fajn:) a gumičky už skoro jiné nepoužívám :D

    ReplyDelete