SNEAKERS COLLECTION

S příchodem jara, nebo jakéhokoliv jiného ročního období, nastává čas, kdy si dělám pořádek ve svých botách. Ač bych ráda, tak bohužel nemám velikánský botník jen sama pro sebe, a tak vždy na podzim a na jaře otevřu těch několik krabic, které mám pod postelí, zařadím je do botníku a boty, které následujících několik měsíců nebudou potřeba, míří zpět pod postel. 

Když už jsem byla u toho organizování mých bot, řekla jsem si, že by byl dobrý nápad Vám ukázat mé "teniskové" boty na jaro. Třeba se některé necháte inspirovat a pořídíte si podobné :)
Musím říct, že mě udivilo, kolik jich vlastně mám, protože vždy, když si koupím nějaké nové, tak začínám ztrácet přehled. Další věc, co mě zarazila je, že mám vlastně spoustu "kecek". Přitom to až tak není můj styl, nosím spíše elegantnější oblečení a spolu s tím i boty, a tyto tenisky mívám jen na nějaké rychlé přebíhání, nákupy, výlety apod. Jedno velké plus se jim ale musí nechat - skoro všechny jsou opravdu strašně pohodlné. 




Zařadila jsem do této kategorie i mé slip-on boty. Tmavě modré jsem kupovala v Anglii v H&M, a tyto jsou asi jediné, které až tak pohodlné nejsou. Jsou tvrdší a šíleně mi odírají patu, tak snad se to zlepší, když je budu více nosit. Ale stačí si je vzít jednou, a další dva týdny se na ně ani nepodívám, protože se mi hojí pata. 
Ty černé mám nové, z New Yorkeru, jsou opravdu pohodlné, takové bačkůrky. Nakonec jsem si kupovala 41, protože 40 mi byla těsná. No, 41 mi zase na noze docela hodně plandá, ale co se dá dělat. Lepší než mít odřenou celou nohu :) 


Tyto žluté tenisky jsem objevila v létě 2013 ve Švédsku, kde jsme s kamarádkou Švédkou byly nakupovat. Měli je v jednom sportovním obchodě (u nás podobný Hervis Sportu) a stály v přepočtu asi 300 kč. Já z nich byla úplně nadšená, protože jsem žádné žluté boty do té doby neměla a kamarádka se mi, z nepochopitelných důvodů, divila, jak to, že mi to přijde tak výhodné, koupit si boty za 300. No nevím, přijde mi to super :D 
Tmavě zelené boty jste mohly vidět v jednom z minulých článků Spring New In 2015 , které jsem koupila v Primarku. Jsou to takové ty kecky za 4 eura, které nikde nedřou, rychle se nazouvají a můžete v nich pobíhat klidně celý den. Samozřejmě, co se týče toho, jestli jsou zdravé pro Vaši nohu, tak to nejspíše nejsou, protože mají hodně tenkou podrážku. 


Tato trojice bot patří mezi moje "go to". Jsou mými nejoblíbenějšími z důvodu kombinování s outfitem a pohodlí. Converse jsem měla už někdy od 15 let, kotníčkové, červené. Ty jsem nakonec prodala a pořídila si tyto nízké, šedivé. Podle mě se tyto nízké hodí na jaro/léto mnohem více, než ty kotníčkové a vypadají lépe k holým nohám. 
Vansky mi začínají trochu blednout, ale jinak jsou stále jako nové. Mám je asi rok a půl a nosím je na podzim a na jaře poměrně často. Po počátečním rozedření celých chodidel, jsou to teď asi mé nejpohodlnější boty, opravdu. 
A na závěr, mé TOMS. Ty jsem zatím stihla nosit pouze loni na podzim, ale jsou úžasné. Připadám si s nimi trochu jako skřítek, né že né, ale to pohodlí? 


Mezi další boty na jaro patří červené Lacoste. Rozhodovala jsem se tehdy mezi tmavě modrými a těmito a červené nakonec zvítězily. Vypadají dobře k úzkým ohrnutým kalhotám ale i ke kraťasům.
A tyto krajkové, bílé mám z Primarku z loňského roku. Na fotce to vypadá jako velikost 44, ale je to "pouze" 41/42 :D Zatím jsem je měla na sobě jen jednou, protože na to už poté nebylo vhodné počasí, ale těším se, až si je zase obuji. 


Poslední dvojicí bot jsou květované z Primarku (mám odtud nějak hodně tenisek) a pruhované, které jsou z obchodu v Praze, ale nepamatuji si jeho název. Oba páry nosím spíše do práce nebo na řízení /zkrátka musím mít na řízení pohodlné boty/, než že bych si je vzala třeba do školy. Zkrátka k nim nemám až tak co nosit a cíleně jsem si je kupovala právě na brigádu s tím, že když se mi zničí, tak to až taková finanční škoda nebude.



13 comments

  1. slip on sú najkrajšie, už si konečne aj ja musím nejaké zaobstarať :)
    ľúbezná

    ReplyDelete
    Replies
    1. a vetsinou hodne pohodlne :) ja planuji jeste nejake se zvirecim vzorem :)

      Delete
  2. když vidím ty boty, chci taky! :D bot mám zatím nedostate i elegantních i tennisek, jo pokud ti ty boty dřou patu, zkus koupit patěnky či opatěnky, v každém obchodě to nazývají jinak :D, to by pak dřít nemělo ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekuju :) ja nosim takove ty mini ponozky, ktere jsou urcene do balerinek a nizkych tenisek, aby nebyly videt, ale vzdycky mi to na te pate nejak sjede a puchyre jsou hned na svete :/

      Delete
  3. Téda! To je parádní kolekce! Taky bych chtěla mít každé ráno na výběr z tolika krásných párů! ♥

    THE KAWAII PLANET

    ReplyDelete
  4. Takovy pekny jednohubky... Vansky mam nejradeji, mam dvoje a jsem s nimi maximalne spokojene. Lacoste je taky fajn. Pekna sbirka barev.....

    ReplyDelete
  5. Já se pořád chystám koupit si Vansky, chtěla bych taky vínové, ale ještě jsem se k tomu nerozhoupala :D

    ReplyDelete
  6. aaaaa, takovejch uzasnejch botu! ty vinovy vansky jsou muj favorit! :)

    ReplyDelete
  7. Your sneakers collection is awesome!

    xxx Linsey from POSE-BLOG.com

    You can also check my BLOGLOVIN & FACEBOOK if you like! :)

    ReplyDelete
  8. Pěkná sbírka, líbí se mi samozřejmě Conversky, pak vínové Vansky a ty proužkaté!

    ReplyDelete
  9. veyu nice :)
    http://highheelpoodl.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. ú, koľko sneakers-iek! a aké sú krásne!!! :).

    Kejmy ♥.

    ReplyDelete