WINTER NEW IN, 2014

Dnes Vám přináším článek "Winter New In, 2014". Celý rok čekám a těším se na prosincové nákupy, protože na ty letní, veliké nákupy nikdy nejsem v ČR. Musím přiznat, že jsem čekala lepší slevy a nákupy celkově, ty letošní mě docela zklamaly. Nikde nic nebylo, když už, tak zničené a nebo to vypadalo, jako kdyby to někdo přežvýkal a vyplivl. I tak se mi podařilo nakoupit alespoň pár kousků, jak ale říkám, mohlo to být lepší. 

Today´s post is called "Winter New In, 2014", which means new clothes I bought during winter - December. I am excited all year about buying new clothes and spicing up my wardrobe but I was quite disappointed this time. I didn´t like the clothes at the shops, everything looked old fashioned or like it was destroyed. But still, I bought some pieces I would like to show you now. 

obrázek stažen ZDE
Nejdříve jsem byla v H&M, kde jsem především sháněla elegantní sako, které se mi bude hodit do školy během zkouškového i během jiných příležitostí. Podařilo se mi najít tohle, které má koženkové klopy a kapsy.

First, I went to H&M which is usually my favourite shop. I was looking for an elegant blazer which would be useful during the exams at university or during some other occasions. 


Poté jsem objevila tento tenký svetřík tmavě zelené barvy, je dlouhý a průhledný a spíše bude sloužit jako takový přehoz.

After that I found this sweater which is a nice dark green colour, it is long and see-through and it wasn´t expensive at all. 


Chtěla jsem si koupit černé úzké kalhoty s vysokým pasem, ale žádné jsem nenašla. Nakonec jsem objevila tyto kalhoty, které na stehnech vypadají jako normální džíny a celý zbytek nohavic je koženkový. Jsou strašně příjemné, hezky padnou a dělají hezké, štíhlé nohy. 

I wanted to buy some high waisted black trousers, but I didn´t found any. Eventually, I found these. They are really nice, the top of it looks like a normal pair of jeans but the bottom is an imitation leather. They are comfortable and flattering. 


V Promodu jsem našla jen tenhle top s tříčtvrtečními rukávy. Na postavě vypadá moc hezky, dokonce i na té mojí se širokými rameny a větším hrudníkem. 

In Promod I only found this top. It looks very nice on, even on my weird body. 


V Reserved sice měly slevy, ale zdálo se mi to vše probrané a stále zbytečně drahé. Nakonec jsem našla tyto koženkové kraťasy za super cenu. Nebyla jsem si jimi nejprve jistá, ale prodavačky v obchodě mě přesvědčily, že mi moc sluší (překvapivě, co jiného by mi měly říci, abych si je koupila :D).  

In a shop called Reserved I found these shorts made of a imitation leather. I wasn´t sure I liked them but the girls working at that shop told me how good I look with them on. Of course they said it - it is their job to tell me that :D 


V F&F jsem nebyla poměrně dlouhou dobu a překvapilo mě, jak hezké věci tam mají za poměrně přijatelnou cenu. Objevila jsem tam tuto flanelovou košili, kterou jsem si přála najít už opravdu dlouho.

I haven´t been to F&F for a long time so it quite surprised me how nice things they have there. I found this flanel shirt which I have wanted for ages so it made me really happy. 


Tyto dvě kimona jsou také z F&F, líbil se mi jejich vzor a i když jsou to velikosti asi 52, namísto 42, kterou obvykle nosím, tak sedí pěkně a není to poznat. Už se těším na jaro, až je budu různě kombinovat do outfitů.

These two kimonos were bought in F&F and I liked their floral pattern. Even though the sizes are too big for me (they are size 52 and I usually wear 42), they still fit me perfectly. I am looking for spring so I can wear them in a different style and outfits. 



Posledním kouskem je tento svetr v barvě, kterou ve svém šatníku ještě nemám. Na sobě má našité různé kamínky a je opravdu teplý. Jsem ráda, že teď ve skříni nemám samou bílou a černou, ale i trochu barev.

The last piece I bought is this sweater in a nice autumn colour. I haven´t had this "mustard yellow coloour" in my closet yet so I am glad I found it. 


Omlouvám se za rozmazané fotky, něco se s nimi přihodilo během exportování. Koupily jste si něco pěkného Vy během prosince a vánočních svátků? 

I am sorry for the blurry pictures, something happen to them while exporting. Did you buy something nice during December or Christmas holiday? Let me know:)


8 comments

  1. Ty cardigany jsou parádní, zrovna nějaký sháním. Já si koupila akorát zimní bundu :)
    http://slawarehouse.blogspot.cz/
    YouTube kanál

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju :) ja si ted uz musim dat pauzu od nakupovani :D

      Delete
  2. Škoda, že nepíšeš i ceny :-) Jinak pěkné kousky!

    ReplyDelete
    Replies
    1. vidíš, to mě nenapadlo, tak příště :)

      Delete
  3. Ten poslední svetřík je krásný :). Já budu přidávat článek Nákupy za prosinec zítra, tak se pak můžeš ke mně mrknout ;)

    http://thechicflair.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. děkuju, je taky muj neoblibenejsi a prijemny na noseni :) urcite kouknu :)

      Delete
  4. Ty kalhoty jsou bezvadný a všechny úlovky se mi líbí! :)

    http://lifestylebybb.blogspot.cz/

    ReplyDelete