MORE FACTS ABOUT ME

Podobný článek jsem naposledy psala v polovině  srpna (20 facts about me), a tak jsem se rozhodla, že napíši další, už jen proto, abych se i já sama zamyslela, co mě vlastně charakterizuje, jaká si myslím, že jsem. 

1. Jsem plánovací typ, někdy možná až moc. Vše mám zapsané v diáři, v pokoji mám barevné malé papírky a lepítka, abych náhodou na něco nezapomněla. Jakmile něco splním a můžu si to škrtnout ze svého seznamu, tak je to fajn pocit, někdy mi ale celá ta moje "organizovanost" přijde spíše na obtíž. 

2. S prvním bodem souvisí fakt, že nejsem spontánní. Jakmile se určitá položka nevyskytuje v diáři, jen těžko si na ní najdu čas a mám potom pocit, že jsem opomněla ostatní důležité věci. Předsevzetí na nový rok: BÝT VÍCE SPONTÁNNÍ! 

3. Jsem něco mezi introvertem a extrovertem - ráda jsem ve společnosti lidí, bavím se a poznávám nové, ale zároveň jsem ráda sama s knihou/filmem/blogem a užívám si, že nemusím mluvit. 

4. Mezi mé oblíbené filmy dříve patřily komedie, pak to byly romantické komedie, teď ale převládají akční filmy, thrillery a střílečky obecně. Mám také ráda filmy založené na skutečné události, filmy o únosech, zabíjení - paradoxem je to, že tohle všechno jsou věci, které mě opravdu hodně děsí - bojím se chodit sama za tmy, aby mě náhodu někdo nezabil a neunesl. 

5. Nejoblíbenější herec je Liam Neeson, bez diskuze. On je prostě úžasný! Jude Law, Zach Braff a Pierce Brosnan také nejsou špatní :) 

6. Záleží mi až moc na tom, co si o mě myslí druzí a přemýšlím nad tím, jak se jim nebo lidem obecně zavděčit. Raději dělám radost ostatním, než sama sobě, což je sice fajn, ale myslím, že bych měla myslet i více na sebe :D 

7. Oblíbená hudební skupina byla vždy Simple Plan, už asi od 7. třídy. Musela jsem být na všech koncertech (ať už v ČR nebo ve Vídni), stála jsem hodiny ve frontě před halou a pak ještě několik hodin na podpis a fotku po show. Ale stálo to vždy za to. Naposledy jsem na nich byla v létě 2013 ve Vídni a jelikož zrovna teď pracují na novém albu, tak je nejspíše ještě nějakou dobu neuvidím. Vždy ale byli mými oblíbenci, na dveřích mám stále jejich plakáty a zarámované fotky s nimi, knihu, kterou vydali, mám také. Už to ale přeci jen není jako dříve, mně není 15 a jim není 25, jsou to třicátníci se svými rodinami a dětmi, ale stále ráda zajdu na jejich koncert a stále se budu snažit být v první řadě a mávat na ně, protože jsou to prostě oni. ♥ 

2011 - Praha, 2012 - Vídeň, 2013 - Vídeň
8. Co se mi na mě samotné nelíbí je, že všechno moc řeším - např. ještě nezačalo zkouškové a já se už teď zabývám tím "co by kdyby", co když zkoušky neudělám, co se pak stane. Nebo třeba řeším, co bude za měsíc, za dva, a jak to, že už dávno nemám nakoupené dárky a naplánované celé léto 2015. Alespoň si to ale uvědomuji, a tak další předsevzetí na rok 2015 - PŘESTAT VŠE TOLIK ŘEŠIT.

9. Aby to neznělo, že mám pouze špatné vlastnosti, tak jsem určitě milá, nápomocná, hodná, starostlivá, snad i někdy vtipná, zkrátka fajn člověk :D

10. Snad jsem konečně přišla na to, co bych jednou ráda zkusila, alespoň na přechodnou dobu, jako zaměstnání. Chtěla bych se, za rok a půl, až udělám bakaláře, přihlásit na letušku (cabin crew) u Emirates. Když to vyjde, tak super, když ne, tak budu pokračovat dále na magistra. Je hloupé, že pokud se nedostanete přes 1. a 2. kolo, tak to znovu můžete zkusit až za půl roku, pokud vypadnete až v posledním kole, druhou šanci dostanete až za rok. Uvidíme v roce 2016, třeba se mi to podaří, a budu moci procestovat svět, což bych si moc přála. 

2014 - Londýn



6 comments

  1. Máš úžasné fotky :) Moc se mi líbí tvůj blog, tak jsem se stala čtenářem :)
    Budu moc ráda, když navštívíš i můj blog:)
    One blondie life

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekuju za hezky komentar:) urcite se k tobe podivam :)

      Delete
  2. Ta fotka před London eye je suprová!!! :) Máš moc pěkný blog.
    Můžeš se podívat na můj, jestli chceš :)
    my--infinity.blog.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekuju:)
      Koukala jsem, jenom bych asi zmenila pozadi pro lepsi citelnost, dala bych nejake jednobarevne, jinak je to fajn :)

      Delete
  3. Body 1, 2 a 3 jsem úplně já! A taky to strachování se před zkouškama :D ráda plánuju věci předem (na rozdíl od toho, abych byla spontánní) a mám tak pak víc času na fyzickou i mentální přípravu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ono je to ale nekdy na obtiz vid? To jak vsechno planujem :D

      Delete