WHAT I GOT FOR MY BIRTHDAY

Na konci srpna, 30.8. jsem slavila 21.narozeniny. Jelikož jsem stále ještě byla v Anglii, tak jsem narozeniny strávila v Londýně s jednou českou au-pair. Musím říct, že to byl super den, prošly jsme nějaké památky, půjčily si kola v Hyde Parku a zašly do obchodů. 


Dárky od rodiny jsem tedy dostala teprve předevčírem, kdy jsem se po více než dvou měsících vrátila domů. Letos jsem si nic k narozeninám nepřála, nechala sem jim výjimečně volnou ruku ve výběru dárků:) Samozřejmě, že si přeji spoustu věcí, ale mám pak větší radost, když si na ně našetřím nebo vydělám sama. 

Loni k maturitě (respektive den před maturitou) jsem dostala Pandora náramek, na kterém tehdy byly už asi 4 přívěsky. Od té doby, kdykoliv mám svátek nebo narozeniny, tak dostanu nějaký nový do sbírky. K těmto narozeninám jsem dostala hned 3 - čtyřlístek pro štěstí, klíč k mému srdci a pas.





Všichni už asi víte, jak miluji Londýn, takže nějaký dárek s londýnskou tématikou jsem skoro i očekávala:) První bylo povlečení, jedno už mám v zářivějších barvách a tohle "matné" je taky krásné. A potom jsem dostala veliký hrníček s londýnským potiskem. 




Dalším dárkem byla "zarážka" na dveře, je to takový látkový vak s nápisy, který se mi moc líbí a skvěle se mi hodí do pokoje.


A posledním překvapením byl parfém a tělové mléko značky COACH. Obojí příjemně voní, ale parfém je spíše těžší vůně, takže ho budu používat na večer. 



Co se týče dárků, byla příjemná změna nevědět, co dostanu, člověk se pak i více těší a je překvapenější:) 

2 comments

  1. Krásný suvenýrky :-) Taky chci jednou do Anglie, tam jsem ještě nebyla :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekuju:) Anglie je nádherná, já mám nejradši Londýn a Brighton :)

      Delete