SUMAVA TRIP

Tak jsem zpět z týdenního pobytu na Šumavě a plná zážitků a s naplněnou paměťovou kartou fotek píšu další článek. Vždy jsem cestovala na zahraniční dovolené a trochu se stydím za to, že právě Českou republiku nemám vůbec prozkoumanou. Takový Český Krumlov, Morava obecně a třeba i Severní čechy by mě opravdu lákaly. Tak snad jednou... 

Na týdenní výlet na Šumavu jsem jela s kamarádkou, která tam má u lesa domek, takže o to bylo postaráno. Jediné, z čeho jsem měla obavy, byla cesta samotná. Jely jsme totiž mým autem, se zlatým retrívrem v kufru, s taškami vzadu a s navigací na čelním skle. Neřadím se přímo do kategorie svátečních řidičů, ale přecijen jsem měla docela strach, jak to všechno zvládnem. Konec dobrý, všechno dobré a Šumava byla ještě lepší, než jsem čekala. Celkově jsme si to moc užily, počasí nám také vyšlo a musím říct, že bych se tam hned vrátila.

Jezdily jsme na zámky, hrady, procestovaly okolní města, udělaly si výlet do lesa na houby, do Boubínského pralesa, do Kašperských hor, na rozhlednu Svatobor, k potoku, do Sušice apod. V Sušici jsem byla asi před 6lety se školou na výletě, tak bylo moc fajn být na stejném místě, které se za tu dobu hodně změnilo - všude vybudované krásné stezky, parky, hřiště, no prostě nádhera. Byly jste také na Šumavě? Kde se Vám nejvíce líbilo? Za mě vede asi samotná Sušice a okolí.















































6 comments

  1. Krásne fotky a príroda takisto. Milujem takéto výlety do prírody, lesa alebo na hory :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  2. krásný fotky, hned bych jela taky! :)

    ReplyDelete
  3. přijde mi, že šumava stojí za to jen v létě, ale tento rok už ji určitě nestihnu

    ReplyDelete
  4. Na Šumavě to je nádherné a pořídila jsi moc hezké fotky! Určitě sis to užila :))

    http://s-hejvi.blog.cz

    ReplyDelete
  5. Šumava je nádherná a máš i nádherné fotky! Musela sis to užít :))

    http://s-hejvi.blog.cz

    ReplyDelete
  6. Nádhera! To jste si musely moc užít, přroda je fakt krásná:))

    ReplyDelete