AROUND BUDAPEST

Právě ležím v posteli hotelového pokoje v Budapešti a píši tento článek. Do Maďarska jsme si udělaly výlet s mamkou. Je to snad první, čistě dámská jízda, na které jsem s mamkou kdy byla. Přijely jsme sem včera večer a zůstaneme do úterý, tedy do mých narozenin. Nikdy jsem v Budapešti nebyla, takže když jsme se rozhodovaly, které evropské město navštívíme, tak volba byla docela jasná. Naopak mamka tu byla již asi 7x, takže je takovým naším průvodcem.


Bydlíme na okraji Budapeště, do centra to máme několik stanic metrem a hotel, ve kterém jsme ubytované, je nádherný. Je to **** wellness hotel, který je postavený ve stylu italské vily a byl vyhodnocen jako nejlepší **** maďarský hotel roku 2015. Je obklopený nádhernou zahradou s jezírkem a nabízí skvělé snídaně a večeře. Celkově o hotelu a Budapešti Vám napíši v některém z příštích článků, v tom dnešním bych se chtěla věnovat outfitu. 

Bohužel se tady musím spoléhat na fotografické schopnosti mé mamky, což není vždy ideální, ale i tak, myslím, fotky docela vyšly. Na sobě mám téměř vše z Primarku a pro dnešní, více než 35 stupňová vedra, to byla ideální kombinace kousků - vše volné a vzdušné. 

Za dnešek máme v nohách přes 11 km a musím přiznat, že to teď večer v nohách dost cítím, zvlášť když jsem na sobě neměla ideální obuv. Bohužel všechny boty, na které se mohu spolehnout při delších procházkách (např. Adidas a New Balanc), jsou hodně vyztužené a "tlusté", takže by v nich bylo hrozné vedro. Proto jsem nakonec zvolila jen tenké, krajkové kecky, které, avšak, nejsou na chůzi ideální volbou.







Top - Primark
Shorts - New Yorker
Purse - Primark
Shoes - Primark
Watch - Daniel Wellington
Bracelet - Pandora, essence collection

3 comments

  1. v Primarku mají super kousky na léto:) také se občas okáhnu do primarkového outfitu. Jinak Budapešť je moc hezká, jestli jsi ještě tam užij si to:)


    Somethingbykate

    ReplyDelete
  2. kraťasky sú super, oživili outfit. Budapešť je krásna, užite si výlet :)

    ReplyDelete
  3. Budapešť je super, byla jsem tam loni a letos se asi chystám znovu :) Nejvíc se mi líbila taková ta mladá designová čtvrť, kde jsou podniky jako Szimpla a spoustu obchůdků s autentickým oblečením :) V.

    ReplyDelete