BLACK FRIDAY SHOPPING

Každý rok jde celý Black Friday tak nějak mimo mě. Letos jsem ale více zaregistrovala nabídky obchodů a všechny možné slevy, že mi přišlo skoro škoda je nevyužít. Jak sem již dříve zmiňovala, konečně mě přešly impulzivní nákupy a snažím se nakupovat s rozmyslem a věci, které buď vyloženě potřebuji a nebo ty, které unosím. Také se snažím investovat do lepších kousků, které snad i déle vydrží. 

Letos jsem využila slev ve Vídni, kde jsem pořídila kousky, které na mém wish listu byly na předních místech. Také máte svůj wish list? Můj mám například uložený v mobilu a jakmile se mi sejde větší obnos peněz, které chci utratit za oblečení/boty/kosmetiku, vytáhnu svůj seznam a řídím se jím. Vše je pak snažší.

Největší radost mám z bot, jak jinak. Poslední dobou jsem se zbláznila do tenisek, za poslední tři měsíce se jedná již o třetí pár a asi bych měla přestat... Ani nevím, co mě to tak najednou popadlo, dříve jsem tenisky nosila pouze na sport, nebo jsem měla nějaké plátěné, viz converse na jaro, ale teď? V botníku se mi střídají jedny za druhými. 
Tohle jsou tedy Nike Air Max Thea Premium. Dříve jsem svorně prohlašovala, že se žádných air max nikdy nedotknu, ale znáte to, vkus se mění. Viděla jsem je v jiné barvě na nějakém blogu a od té doby bylo rozhodnuto. Chtěla jsem je sice v "pískovém" odstínu a nebo ty v hodně tmavě vínové, skoro až do fialovo černé. Ale ani jedny neměli. Já věděla už předem, že bývají snad všude vyprodané, ale že ani ve Vídni v několika obchodech je nebudou mít, jsem nečekala. Po navštívení x obchodů, kde na mě prodavači koukali jak na blázna a loučili se se mnou slovy "sold out", jsem na ně narazila až v tom posledním obchodě. V tu chvíli už jsem slevila ze svých požadavků na barvu a byla jsem ráda, že vůbec nějaké měli. Sedí perfektně a jsou super pohodlné, už se těším až si je vezmu na nějaké delší chození po městě.





Další věcí na seznamu byla pletená čelenka. V hlavě jsem měla přesnou verzi té, jakou jsem chtěla a byla jsem si jistá, že řetězce jako H&M, C&A, Mango apod. jich budou mít nespočet na výběr. Nakonec se ukázalo, že obchody byly plné čepic a rukavic, ale čelenky žádné a když už nějaké byly, tak opravdu ne ty, jaké jsem chtěla. Ke konci dne jsem je našla v H&M, ale po vyzkoušení jsem usoudila, že čelenky asi vážně nebudou to pravé pro mě - vypadala jsem jako něco mezi uklízečkou a nemocným pacientem s obvazem na hlavě. Prostě hrůza. Od čelenek jsem proto upustila a pořídila si tuto šedivou čepici v H&M a k ní i rukavice s roztomilou mašlí. Nesměly chybět ani chlupaté ponožky, protože v těch během podzimu a zimy prakticky žiju. Nosím je na doma, na spaní, ve velkých mrazech i ven. 


Posledním kouskem je tato bunda. Vím, že se jí přezdívá jezdecká, ale když jsem ji pod tímto názvem hledala na internetu, tak mi to nacházelo jen jezdecké potřeby, haha. Tak nevím, jak se jí přesně říká, ale poslední dobou ji na holkách v Praze vídám čím dál tím častěji. Je spíše jarní nebo podzimní, v případě naší zimy se mi bude hodit i v následujících dnech. Má hnědé detaily a zlaté zipy, je přesně taková, jakou jsem si ji vysnila. 



Koupily jste si v poslední době také něco nového? Co Vám udělalo největší radost? 

6 comments

  1. krásne tenisky a tie rukavičky tiež :)

    ReplyDelete
  2. Krásný boty, bunda i rukavice :)

    ReplyDelete
  3. Tak ty boty mají naprosto dokonalou barvu! Jsou nádherné :) A taky bych se chtěla naučit nakupovat hlavně to, co nemám a potřebuji a využiji. Protože většinou si jen kupuji samé trička, protože jsou ve slevě, ale nemám co k nim, haha :D
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  4. Taky mám svůj wishlist, ale většinou tam mám spíš takový ty dražší věci, na které šetřím delší dobu. Několik let tam mám třeba šicí stroj a obávám se, že si ho asi jen tak nekoupím ani v nejbližších letech :D

    ReplyDelete
  5. Tie boty sú skvelé, ja som si tiež tento black friday toho nakúpila viac než pominulé roky :)

    Bari Bircak

    ReplyDelete
  6. Ja mám tiež thea ale čierne a sú super pohodlné, pre mňa je ešte stále black friday tak mimo mojich nákupov nejako si to neviem naplánovať :)

    ReplyDelete