ČOKOLÁDOVÝ FESTIVAL

Konečně jsem se probudila po včerejší halloweenské párty, udělala vše, co bylo potřeba a jsem tu s novým článkem. Minulý víkend jsem s kamarádkou šla na Čokoládový festival, který se konal v Galerii Harfa v Praze. Je minimálně zvláštní, že zrovna já jsem šla na takový festival, když nemám čokoládu až tak ráda, resp. pokud mám chuť na něco sladkého a nezdravého, čokoláda většinou není to, po čem sáhnu jako první. A přesto jsem tam minulý týden šla a jsem ráda, že jsem tak udělala. 

Nejdříve jsem ani nevěděla, k jakému stánku se vrhnout, protože všechno vypadalo moc dobře (a nezdravě). Nakonec jsem si dala ovoce obalené v čokoládě, cookie s brusinkami, mangovou a melounovou zmrzlinu a ochutnala několik kousků čokolády. Jak můžete vidět na posledních dvou fotkách, měli tam moc zajímavý a neobvyklý příchutě - např. s pepřem a jahodami, s červeným vínem a marcipánem apod. a na to, jak neobvykle tyto příchutě zní, tak byly moc dobrý. Odcházely jsme odtamtud spokojené, přejedené, přeslazené a budeme se těšit na další ročník. 











10 comments

  1. Jééé, tak to je úžasné. Na podobné akci jsem byla minulý rok v Pelhřimově kde neměli jenom čokoládu ale i různé jiné, např. zákusky, dorty a podobné sladkůstky. Já bych si nejraději dala čokoládový kebab to vypadá dobře. Koukám že jsi spíš na ovocné zmrzliny, já právě naopak spíš na smetanové, pistácie, banán s čokoládou, mňamka. Úplně se vidím jak bych se tam přejedla.

    ReplyDelete
  2. Tak to vypadá naprosto úžasně, já bych se tam asi zbláznila nebo bych zůstala přilepená k jedné z těch fontán, hehe :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  3. Čokoládový festival ?! Mňam !! :) všetko vyzerá skvelo :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  4. V Pardubicích bude za 2 týdny taky Čokoládový festival a chci tam jít, tak už se těším :) Čokoládu a obecně sladké, to já můžu

    ReplyDelete
  5. WOW. Závidím :) Ty čokolády vypadají úžasně!

    http://thechicflair.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. No, to by bylo něco pro mě, hlavně to ovoce v čokoládě, na tom každý podzim/zimu ujíždím. :D
    http://slawarehouse.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  7. já čokoládu miluji, hned bych šla. Moc pěkné fotky ;)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  8. Nikdy jsem se podobné akce neúčastnila a asi to budu mset napravit ! :)
    LENNY MALI i DANMARK

    ReplyDelete
  9. Nevěděla bych kam se dřív dívat, miluju čokoládu
    http://odkazdehokousek.blogspot.cz/

    ReplyDelete