WEEK IN PICTURES 5

Tyto Week in pictures bych měla psát častěji, už je to opět více než měsíc, kdy jsem napsala poslední. Vždycky na to zapomenu, a pak zrovna ten týden, kdy se rozhodnu nějaký napsat, nemám až tak zajímavé fotky na ukázání. Co se tedy dělo uplynulý týden? 

Stále mám ještě prázdniny, takže moje všední dny nemají úplný řád :D Pořád si ráno vstávám kdy chci (kromě dnů, kdy jsem na brigádě), dělám co chci, chodím kam chci a nemusím se až tak stresovat nad tím, že už jsou 2 hodiny ráno a já sedím za počítačem.
Minulý týden jsem měla ještě nějaké doktory, protože jsem jich chtěla stihnout co nejvíce, dokud mám volno. Stejně mám ale pocit, že nedělám nic jiného, než že chodím po doktorech - závidím těm, kteří musí pouze jednou do roka navštívit zubaře a tím to pro ně končí. Byla jsem také u kadeřnice a nechala jsem si vlasy zkrátit o docela hodně velký kus, alespoň teď strávím kratší čas žehlením vlasů (pokud se k tomu žehlení vůbec donutím). 


Konečně jsem si koupila všemi opěvovanou Mask of magnaminty z LUSH a zatím jsem ji použila jen jednou, tak uvidím, jaké zázraky to časem udělá. 


Pořídila jsem si nové boty New Balance a staly se mými nejoblíbenějšími - tak to ostatně s novými botami bývá. Mohly jste si o nich přečíst už v předešlých dvou článcích. 



Pustila jsem se taky do velkého úklidu mého pokoje. Abych to uvedla na pravou míru, tak můj pokoj je vždy uklizený, možná až moc, ale bylo na čase uklidit všechny šuplíky, pracovní stůl, a toaletní stolek, udělat si zkrátka pořádek před novým školním rokem. Prošla jsem si všechnu bižuterii a šperky, udělala si v tom určitý systém, také jsem do koláží v pokoji doplnila aktuální fotky, a udělala si menší koláž s černobílými fotkami nebo citáty. Nejsou to žádná hesla jako "live or die" apod :D jenom jsem si našla rčení nebo citáty, které na mě sedí, nebo mi přišly zajímavé. A pozor! Také jsem se po x letech zbavila plakátů v pokoji. Měla jsem je sice jen na zadní straně dveří, takže celkově nekazily můj "dívčí" pokoj, ale stejně. Řekla jsem si, že už v mým věku opravdu nemusím všem ukazovat, že nějaká hudební skupina je mi sympatická, takže jsem to všechno dala pryč. No, plakáty jsem si nechala a uklidila je do krabic na památku :D 






Nevyhnula jsem se ani návštěvám restaurací. Jestli vám můžu doporučit restauraci, kde dělají ty nejlepší steaky za směšné ceny, tak si udělejte výlet za Prahu do Mokropes. Už jsem na to nalákala hodně Pražáků, kteří si sem často dělají výlety. Budete sice možná mít problém danou porci sníst, já to ale vždy ještě zakončím smetanovou zmrzlinou s karamelem a s ořechy, a je to ta nejlepší zmrzlina, jakou jsem kdy měla. 




A na závěr několik random fotek. Tato fotka byla focena o víkendu, kdy to u nás vypadalo na apokalypsu. Ponožky s ovcemi a buldočky patří mezi moje nejoblíbenější, do společnosti je ale raději nenosím, přeci jen mi je už 22 let :D Na malé roztomilé marshmallows jsem konečně narazila v Marks and Spencer a každá horká čokoláda nebo kakao je díky nim o 100% lepší. 








Jelikož se jedná o Week in pictures a zrcadlovku spolu všude neberu, tak jsou fotky focené na mobil. Tak snad prominete celkově horší kvalitu fotek v tomto článku :)
Na posledních pár dní prázdnin mám ještě v plánu výlet s kamarádkou do Adršpach, ale podle špatné předpovědi počasí to spíše vidím na vinobraní na Grébovce, kino a podobné aktivity. 

11 comments

  1. Hezké fotky, máš pěkný pokoj a jako z těch náhrdelníků bych si taky vybrala :D :)) Skills of Art

    ReplyDelete
  2. Historka s uklizenými plakáty mě pobavila! A cetičky máš uložené podobně jako já... I když já v nich mám čurbes, zrovna dneska mě napadlo,že by snesly nějakou reorganizaci, ale bude to muset počkat, jakákoliv forma úklidu je teď pro mě prokrastinačním únikem. Užívej zbývajícího volna :)

    ReplyDelete
  3. Ty ponožky jsou fantastické. Moc se mi líbí.

    ReplyDelete
  4. Máš to v pokoji moc pěkný, hlavně ten koutek se šperkama se mi líbí :) A ty ponožky jsou teda roztomilý ♥

    ReplyDelete
  5. Krásne fotky ! :) Zoella kabelka je super ! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  6. Jéé, máme stejný sovičkový hrneček :-D, jinak celkově vzato, jedna fotka hezčí než druhá :-).
    PS: Máš to tu opravdu moc hezké, vždy mě maximálně potěší, když objevím nový zajímavý blog, máš nového followera!
    Glamour and beauty

    ReplyDelete
  7. krásné fotky, moc se mi líbí ty new balance boty :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  8. Super fotky a krásný New Balance :))

    ReplyDelete
  9. Pěkné fotky :) Miluju nápoje s marsmalows !
    LENNY MALI i DANMARK

    ReplyDelete
  10. Mask of Magnaminty mi hodně pomohla s mou problematickou pletí! Je úžasnaaa :)

    Pěkné fotky, jídlo, momentky, zajímavůstky... To mě baví, dávám odběr a pěkný den přeji)

    Janina
    http://janinablogopisec.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo,p? To rada slysim :) ja ji pouzila zatim jen dvakrat a posledni dobou mam tu plet zrovna hroznou, coz prikladam stresu, tak snad se to zlepsi :)

      Delete