TOURIST IN PRAGUE

Dnes bych Vám ráda ukázala fotky, které jsem nafotila v sobotu, kdy jsem byla s kamarádkou na výletě v Praze. Bydlím sice od Prahy asi 5 min vlakem, ale přeci jen na ty "turistická" místa moc často nechodím. Proto mi udělal náš malý sobotní výlet radost a myslím, že se některé fotky povedly. Nejsem samozřejmě žádný profesionál, mám k němu hodně daleko, ale baví mě fotit a postupně se v tom chci zlepšovat. :) 

Today, I would like to show you the pictures I took on Saturday. I went to Prague with my friend and even though I basically live in Prague - only about 5 minutes far away - I don´t usually visit the "tourist´s" attractions. So I was glad that we went to see some of the beautiful places in Prague on Saturday morning. I hope you like the pictures, I am not a professional, I am not even close to be called a pro, but I like taking pictures and that´s what matters. :)




















14 comments

  1. Moc pěkné fotky :) takový výlet by se mi taky líbil
    Blog by Veru

    ReplyDelete
  2. Náhodou, fotky se mi moc líbí! Některé jsou sice trochu z kopce ale fakt se ti povedly!:)

    ReplyDelete
  3. Teda, fotíš jako profesionál :) to ti závidím, mně se snad nikdy nepovede nic zachytit takhle pěkně jako tobě :) za mě určitě vyhrály fotky 4 a 8 :) jen tak dál :)
    One blondie life

    ReplyDelete
  4. Pekne fotky. Segway uz je i v Praze, tak to koukam. Ja jsem v Praze nebyla uz hodne dlouho, odhaduji, ze je to uz 8-10let nazpatek. Prejizdim z Wien jen do Plzne nebo do Bonnu. Tak snad to v kvetnu nebo jindy vyjde.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jojo, je, jezdi se na tom v centru docela dost.. I kdyz porad nechapu k cemu to je, protoze ja teda radeji chodim a na seway vidis klidne i lidi okolo 20let, kterym by prospelo se trochu hybat

      Delete
  5. praha je opravdu krasna;) a ta prvni fotka je skvela!

    ReplyDelete
    Replies
    1. To je, nekdy si ani neuvedomuju, jaky mam stesti, ze ziju jen kousek od Prahy, ale studuji v ní.. Je zkratka krasna :) a dekuju:)

      Delete
  6. Fotky máš úžasné ale co mi líbí hodně moc je tvůj outfit.. Hodně povedený :-D

    ReplyDelete