WHAT I GOT FOR CHRISTMAS 2014

V dnešním článku bych Vám chtěla ukázat, jaké jsem dostala dárky k Vánocům. Jsem již poučená z předchozích let, a tak vždy píši Ježíškovi seznam, aby náhodou nedošlo k tomu, že dostanu něco, co už mám/nehodí se mi/nelíbí se mi apod. Tento rok jsem zaúkolovala i oba bratry, co by mi měli koupit, takže jsem jim to nejen usnadnila, ale i jsem se vyvarovala tomu, že mi koupí nějakou blbost:)

I want to show you everything I got for Christmas. Every year I write a letter to "Ježíšek" with a list of things I would like to receive during the Christmas Eve. This time I even told it to my brothers to avoid the situation of getting something I don´t want/something I already have or something I don´t need. 



Za všechny dárky jsem moc ráda a vděčná, i když jeden hlavní dárek chyběl (Clarisonic), ten si ale stejně koupím sama v dohledné době, protože jsem dostala od prarodičů nějaké peníze.  
Kromě dárků, o které jsem si napsala, jsem dostala také menší překvapení, takže přeci jen nějaké překvapení pod stromečkem bylo. 

I am really grateful for everything I got, even though the main present was missing (Clarisonic). But I am planning to buy the Clarisonic on my own because my grandparents gave me some money as a Christmas present. :) Except for the presents I wished for I also got some other small packages.


DÁRKY / PRESENTS 

Nejdříve jsem dostala pyžamo, těch není nikdy dost. Pyžam mám opravdu hodně, hlavně z Primarku a většina z nich jsou zimní, protože jsem zmrzlá zkrátka pořád. Toto pyžamo je super, protože je vážně teplé, možná ale ten vršek budu nakonec nosit spíše jako mikinu na doma, v noci by v tom mohlo být až moc veliké teplo. 

First I got some pyjamas. I already have a collection of PJs because I simply love them. Most of them are winter PJs because I am always cold (even in the summer). This type keeps you very warm so I might wear the top as a sweatshirt around the house and the bottom as jimjams. 



Věc, kterou jsem si přála již dlouho, je kabelka Longchamp Le Pliage. Je to ideální velikost na cestování, např. když cestujete na prodloužený víkend nebo přijde vhod také jako příruční zavazadlo do letadla. Doma mám již černou variantu s velkými uchy, ale je mnohem menší, tahle, jak vidíte, je opravdu velikánská. 

The thing I wanted for so long is the Longchamp Le Pliage bag. It is a great size for travelling during the weekend or as a carry - on baggage. I already have a black version which is a lot smaller with large handles but this one is huge. 



Jedním z dárků, které jsem chtěla po bratrovi, byly punčocháče z Calzedonie. Mají tam nádherné barvy a materiály a vydrží opravdu dlouho. Já jsem si vybrala klasické černé, přičemž jedny z nich jsou pletené na zimu a druhé jsou tenké, takže vhodné snad během celého roku. 

I told my brother to buy me some black tights so he did. These are from Calzedonia, they are a great quality and they last for a long time. I chose the black ones because black matches with everything. 


Tuto pletenou kruhovou šálu z H&M jsem dostala jako překvapení. Mám jednu teplejší, takže tato tenčí mi udělala radost.

This knitted grey scarf is from H&M and it was a surprise. I have one which is warmer so I was happy to get this one. 


Tento kabát jsem dostala již v listopadu, abych ho mohla unosit, co nejvíce. Je to značka Guess by Marciano. Na první pohled se mi nelíbil, ale dělá opravdu nádhernou siluetu, je nadčasový, elegantní a vhodný do divadla, na ples nebo i na jiné příležitosti. Na povrchu jsou našité takové glitry, takže se hezky (ne přehnaně) třpytí. 

I got this coat in November as an early christmas present. It is by Guess by Marciano. I didn´t like this coat at first but when I put it on I fell in love. It is an elegant, timeless piece which is suitable for going to the theatre or for some other occasion. 



Nesměly chybět ani drobnosti. Mezi ně patří např. tato sada, kde je náramek, náušnice a náhrdelník. V téhle barvě ještě doplňky nemám, takže mě opravdu potěšily. 

Here are some things I didn´t wish for but they made me happy - this set of necklace, earrings and bracelet. I don´t have a jewellery in this colour so I am going to wear it in the near future for sure. 



Tyto gumičky jsem si přála od mladšího bratra a udělal mi jimi velikou radost. Jsou to ty, o kterých jsem psala ve Wish List Christmas 2014 . Jsou gumové, pružné, netahají vlasy, nebolí z nich hlava a navíc jsou v neutrálních barvách.

These hair ties are the ones I wished for. They are really convenient because I always wear my hair in a ponytail or in a messy bun. I really mean it -  all the time. 


Jediný kosmetický dárek, který mi přibyl do sbírky, je tato Avon tvářenka spolu s bronzerem. Zatím jsem ještě neměla možnost ji vyzkoušet, ale líbí se mi, že je v jednom setu spolu se zrcátkem.

The only make up product I got is this Avon Blush Duo with a blush and a bronzer as well. I didn´t have a chance to try it but I hope I will like it. At least, it has a nice packaging with a mirror. 


 Laky na nehty a třpytky na nehty od Avonu. Laky se třpytkama mi na nehtech vydrží déle, než ostatní laky, ale to odlakování, to je šílené.

Nail polishes and glitters for nails by Avon. The nail polishes with glitters usually last longer on my nails but I hate the removing process with the nail polish remover. 


A nakonec jsem dostala, od nejlepší kamarádky, sadu mýdla a sprchového gelu z L´Occitane (plus ještě balzám na rty) a knihu "Where She Went", kterou jsem si přála. Děkuju ♥ 

As the last present I got a set of soap, shower gel and a lip balm by L´Occitane from my best friend. Also she gave me a book called "Where She Went", which I really wanted. So thank you ♥ 



Tak to jsou všechny dárky. Děkuji ještě jednou (pokud tento článek čte někdo z rodiny). Jaké dárky překvapily pod stromečkem Vás? Byly jste spokojené? :)

So here are all the presents. Thank you again (in case someone from the family is reading it) for all the things you gave me. Which presents did you find under the Christmas tree? 


16 comments

  1. Ten sveter so zajačikom je rozkošný ♥ A veľmi sa mi páči aj kabát;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vid :) kabat se mi taky moc libi, je strasne elegantni, kdyz ho mas na sobe:)

      Delete
  2. Replies
    1. Dekuju moc :) je hlavne hrozne prijemne :)

      Delete
  3. O čem je ta knížka?:)
    Jinak ty gumičky jsem taky dostala a mám z nich moc velkou radost :)
    One blondie life

    ReplyDelete
  4. Ten náhrdelník je vážně krásný ! ♥

    http://iamsmallgirl.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  5. Zdravím :-) našla jsem te na VV a tak jsem si říkala ze ti tady hodím nějaký ten komentář :-) ale tvůj článek se mi líbi. Dárky miluju a taky jsem dostala hodně maličkosti .. Z toho ma člověk stejně největší radost. To pyžamo je úžasné a určitě bude hodně teple ! A asi nejvíc se mi líbí ten náhrdelník ... Nějaký podobný jsem si koupila v Primarku kde meli mimochodem velké slevy ale jak na co :-) psala jsem o tom článek ted nedávno ! Tak kdyz ti zbyde chvilinku tak se můžeš podívat na můj blog - budu jenom rada !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj, ano pyzamo je mozna az moc teple :D urcite kouknu i k tobe :)

      Delete