SUMMER NEW IN, 2016

S blížícím se létem a za odměnu za státnice jsem si koupila několik nových věcí. Jak můžete vidět, skoro všechno je černé, poslední dobou si kupuji samé jednoduché a lehce kombinovatelné kousky, většinou v bílé nebo černé barvě. Teď už ale musím přestat s nákupy, protože mě za měsíc čeká výlet s kamarádkou do Londýna (kam se nemůžu dočkat!) a musím pořádně šetřit.


V době letních měsíců kupuji převážně nové sluneční brýle. Mám jich už docela dost, tak mě napadlo, že bych jeden z příštích článků mohla věnovat právě "sunglasses collection". 

Pořídila jsem si také nové plavky s krajkou, elegantní kraťasy, nové černé kalhoty, které konečně správně padnou, doplňky v podobě náušnic a největší radost mám asi z nového baťohu a kabelky ve tvaru pytle. Elegantní, černý batoh ve správné velikosti jsem sháněla opravdu dlouho a konečně jsem na ten pravý narazila v Zaře. Růžový bomber, který má snad celá Praha, určitě znáte, já jsem bohužel ještě neměla příležitost vzít si ho na sebe, protože je docela teplý. Posledním kouskem je černá vesta s vázáním kolem pasu, která je opravdu super na jarní/letní večery. 






3 comments

  1. Pořídila jsi pěkné kousky. Nejvíce se mi líbí proužkaté triko a šedé s nápisem. Ta stahovací kabelka je též moc pěkná, chtěla bych takovou sehnat. Co se týká bund bomber, mě se tento styl tolik nelíbí ale obchod Stradivarius mám moc ráda :-)

    ReplyDelete
  2. Nádherné kúsky, aj keď ja by som zvolila na leto skôr farebnejšie kúsky:) Tú ružovú bomberu som pozerala v Stradivariuse aj ja, avšak odradilo ma to, že ju má už každá druhá a do obchodu práve nakráčali tri slečny a každá ju mala na sebe:D

    Saja Frey blog

    ReplyDelete