SEE - THROUGH

Dnešní outfit jsem měla na sobě o víkendu během Food Festivalu, o kterém jste mohli číst TADY. Ten den bylo opravdu teplo, a tak jsem volila kraťasy s tričkem. Musím přiznat, že jsem chvíli přemýšlela, jestli volit takhle průhledný top, pod který za normálních okolností (např. do školy), nosím ještě černé tílko. Ale bylo vedro, jinak se to ani říct nedá, a navíc jsem si říkala "jsem mladá, postavu na to mám, tak proč ne". Na blogu tu stejně mám fotky v plavkách z loňského léta, tak mi to ani nepřijde nijak nevhodné a Vám snad také ne :)

Asi by se pod tričko lépe hodila např. krajková lace bra, ta mi ale stále v šatníku chybí, protože se mi zkrátka žádná nelíbí natolik, abych za ní dala tolik peněz, kolik většinou tyto podprsenky stojí. Nevíte, kde sehnat hezké lace bra se širšími ramínky za přijatelnou cenu?

K průhlednému topu jsem volila vzorované kraťasy, bílé krajkové tenisky a outfit doplnila mým nejoblíbenějším baťůžkem, který teď nosím hodně často, protože není nic příjemnějšího, než mít volné ruce a váhu všech věcí rovnoměrně rozloženou na zádech. A jelikož byl celý outfit černo-bílý, tak jsem se na závěr rozhodla pro více než výrazné brýle. 









T-shirt - Primark
shorts - H&M
shoes - Primark
backpack - Zara
sunglasses - C&A
bracelet - Pandora
watch - Daniel Welington

5 comments

  1. to tričko je super, páči sa mi to ale tie kraťasky by som vymenila :)

    ReplyDelete
  2. Outfit se mi líbí, myslím si jak říkáš, postavu na to máš takže se není za co stydět. Přeci jenom já bych se v tom necítila dobře. Baťoh je určitě daleko praktičtější a zdravotně lepší než kabelka. Přemýšlím jak by to vypadalo kdyby jsis oblékla tělovou podprsenku, protože černá podprsenka mi přijde že moc přebíjí samotné tričko ale nechci radit, třeba by to nakonec vypadalo hrozně, jen mě to napadlo.

    ReplyDelete
  3. Ten baťůžek je úplně úžasný! Moc ti to sluší :)

    ReplyDelete
  4. outfit se mi líbí, ale moc se mi nehodí vzorem k sobě ty kraťase a to triko, ale celkově hodnotím kladně. a myslím si, že si to určitě můžeš dovolit! postavu máš hezkou :) a ta podprsenka pod to nevadí.

    Somethingbykate

    ReplyDelete
  5. Na mňa to spolu nesedí. Ten vrch je skvelý, ale viem si ho skôr predstaviť s čiernymi nohavicami s vysokým pásom. A ten spodok je tiež úžasný, ale neladí mi to proste k sebe. :)

    Bari Bircak

    ReplyDelete