JANUARY RANDOM

Rozhodla jsem se, že Vám v dnešním článku zrekapituluji, co se událo během měsíce ledna, takže jsem vybrala ty nejhezčí a nejzajímavější fotky a zážitky. 



Konec roku a začátek 2016 jsem strávila ve Zlíně s kamarádkou. Byla jsem tam poprvé a kupodivu se mi tam líbilo, překvapilo mě, kolik je tam přírody a že to tam není až tak ošklivý :D (no jo, Pražák promluvil). Taky tam na Nový rok napadl sníh, tak jsme si ho pořádně užily. 

Leden byl ve znamení zkoušek, ze kterých jsem byla pořádně vyklepaná, i když to já jsem asi vždycky. Zapsala jsem se na termíny, které byly tak za sebou, že jsem neměla šanci se na zkoušky pořádně připravit a zpětně si nadávala, co to bylo za nápad. No, usmálo se na mě štěstí a já v den, kdy nám zkouškové oficiálně začínalo, už měla vše hotovo. Takže si teď užívám asi 6 týdnů prázdnin, které ale brzo skončí a bude mě čekat ten nejhorší semestr. 



O téhle knížce jsem hodně četla a musela jsem si jí také koupit, i přesto, že si myslím, že  organizovaný člověk, který má rád pořádek, jsem tak jako tak. Knížka byla fajn, ale nic tak zázračného, jak uvádí název, to nebylo. Zkrátka to pomůže (podle mě) jen těm, kteří doma mají opravdu nepořádek, shromažďují věci jen ze sentimentálního důvodu a nechtějí se jich poté zbavit. A do té kategorie já nepatřím. 

Konečně nasněžilo i u nás a já si každý den užívala téhle nádherné podívané, hlavně během řízení. 

Na přelomu roku jsem se také byla podívat po nějakých obchodech a co jsem si nakoupila jste mohli číst na blogu TADY. Dostala jsem také tyhle nádherné náušnice a více o nich se dozvíte TADY. Chci si v nejbližší době pořídit DW hodinky se stříbrným ciferníkem a černým koženým řemínkem. Přemýšlím ale i nad barevnou variantou na jaro/léto a mám děsné dilema. Více se mi líbí ten modro-růžovo-bíly, ale je mi jasný, že bude hnedka špinavý. Máte některá stejný řemínek? 


V lednu jsem také poprvé navštívila restauraci NEB.O v Praze a musím říct, že tak dobré jídlo jsem už dlouho nejedla. Interiér na mě sice působil až moc chladně a jednoduše, ale jídlo to vynahradilo. Jestli tam také zajdete, nezapomeňte si dát okurkovou limonádu s mátou. :) Poprvé jsem také zašla do Yam Yam, o kterém čtu všude na instagramu. Dala jsem si jen předkrm a výbornou malinovou limonádu a byla jsem spokojená. 
Psala jsem také článek o SMALL HANDBAG COLLECTION, kde jsem Vám ukázala všechny mé malé crossbody kabelky. 


Konečně se zase v obchodech začínají objevovat tulipány a já nemůžu být šťastnější. Jsou to, podle mě, ty nejhezčí kytky a těším se, až si zase budu na jaře vybírat mezi několika barvami. Byla jsem také u kadeřnice, kde jsem si vlasy nechala asi o 10 čísel zkrátit a jsem mnohem spokojenější. Trvá mi kratší dobu je vyžehlit a vlasy vypadají zdravější. Na konci ledna jsem také absolvovala fotografický kurz, který mi táta dával v létě k narozeninám a já se k němu dostala až teď. Nejdříve jsem z něho měla strach, protože jsme tam byli asi jen 4 a z toho já jediná holka a ještě k tomu výrazně nejmladší. Nakonec to ale bylo super, naučila jsem se různé triky a vychytávky s mým foťákem a byl to příjemně strávený den. 

3 comments

  1. Pěkné shrnutí, ten fotografický kurz mohl být príma ;) a po tulipánech se už také dívám :-D ale zatím jen u nás v kaufladnu. Jen pořád není odvaha si je koupit.

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. krásny random, spojenie tenisiek a červenej kabelky sa mi moc páči :))

    ReplyDelete
  3. Prožila jsi krásný měsíc a fotografický kurz pro blogerku je určitě užitečný :-)

    ReplyDelete