WHAT I GOT FOR CHRISTMAS 2015

Tento rok jsem si, více než kdy předtím, uvědomila, o čem Vánoce doopravdy jsou. Važte si toho, že  máte okolo své blízké, svou rodinu a lidi, které máte rádi a on mají rádi Vás. Protože to jednoho dne může být úplně jinak a ani si to neuvědomíte. Buďte o vánočních svátcích co nejvíce se svou rodinou a buďte vděční za společné chvíle, dokud jsou. 

Můj Christmas Wishlist 2015 jste mohli číst už tady a tento rok se mi všechna přání splnila. Postupem času jsem, myslím, méně a méně náročná, co se dárků týče a radost by mi udělaly i sebevětší blbiny a nějakými hezkými teplými ponožkami byste mě potěšili ještě více. Nečekala jsem, že dostanu vše, o co jsem žádala, a ještě něco navíc, ale veškeré dárky se nahromadily během dvou výletů - do Vídně a do Německa (které byly od táty), některé věci jsem si koupila sama (znáte to, dárky ode mě pro mě) a některé jsem dostala od mamky a od sourozenců.

Čepici, rukavice, ponožky na spaní, bundu a tenisky mi táta kupoval již ve Vídni, kde to vyšlo cenově lépe. Samozřejmě mi nezapomněl připomenout, že to mám na několik let dopředu a rovnou i k promoci :D




Ložní jsem si moc přála, protože ty, které mám doma, jsou už hodně vybledlé a místy třeba s dírkami (kde se tam berou, opravdu netuším), a tak jsem toužila po novém. Chtěla jsem nějaké světlé s jednoduchým vzorem a tohle se mi moc líbí:) 



Parfémy od Marca Jacobse patří mezi mé nejoblíbenější a po tom, co mi asi po dvou letech došel ten předchozí, jsem si napsala o nový. Netušila jsem, že se (prý) jedná o limitku a jak těžké ho bude sehnat, ale mamka to i tak zvládla, a tak na mě pod stromečkem čekala tahle nádhera. Asi nemusím ani dodávat, že voní úžasně.


Tři pyžama, které byly za super cenu, jsou z Norimberka. Jedno dlouhé s typicky vánočním motivem, a dvoje krátké kraťasy, které jsou sice s vločkami, ale počkám s jejich nošením až někdy na jaro. 


Sportovní podprsenku jsem chtěla na nošení pod termotriko na lyžování, protože jsem měla jednu hodně starou, snad ještě po mamce, která už jevila známky nošení. Takže za tuhle Adidas jsem moc ráda.  


Tato kniha "The girl on the train" je poslední dobou snad všude. Na všech billboardech, za výlohou snad každého knihkupectví a i mě hodně zaujala. Knihy tohoto typu čtu asi nejraději a nakonec se mi nechtělo čekat, až ji budou mít u nás v malé knihovně, tak jsem si ji rovnou koupila v Německu v angličtině.


Ode mě pro mě jsem si koupila tuto sadu Aussie. Je v ní šampon, balzám a maska z řady Repair Miracle. Tyto balíčky měli v drogeriích před Vánoci, možná je tam ještě mají a já v domnění, jak jsem ušetřila, koupila celou sadu. Když jsem pak ale zpětně šla a počítala ceny jednotlivých lahviček, tak to ve výsledku vyšlo levněji jen asi o 30 kč, hehe. Ale aspoň mám hned všechny lahvičky pohromadě a moc se těším, až je vyzkouším. Zatím jsem je zkusila jen jednou, když mi kamarádka tento šampon půjčila a pamatuji si, že se mi tehdy moc líbil. Tak se těším na celou sadu. 

Fixátor na make-up od MAC jsem chtěla už dlouho, protože si ho hodně lidí chválí. Dříve jsem používala od NYX, který už na eshopu, kde jsem ho vždy objednávala, neprodávají, tak jsem si místo toho přála MAC. Je to můj první produkt od této značky, tak jsem na něj zvědavá. 


Co jste pod stromeček dostali Vy? Doufám, že si především užijete krásné vánoční svátky plné pohody a hlavně to zdraví! 

14 comments

  1. Jůů, ty jsi toho dostala spousty. Marc Jacobs parfémy miluji, k této tvojí jsem čichala a super. Líbí se mi i tenisky které se hodí a povlečení jsi dostala nádherné, já taky.

    ReplyDelete
  2. Všechno jsou to moc krásné věci, dostat výlet je moc hezké, protože cestování je prostě nejlepší, že ano :) Užij si svátky!
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  3. Dostala jsi krásné dárečky :-) a s tím, že by si člověk měl užívat hlavně těch krásných chvíl s rodinou a svými nejbližšími naprosto souhlasím.
    Glamour and beauty

    ReplyDelete
  4. Super dárky, parfém je skvělý, patří mezi mé oblíbené na léto! A povlečení vypadá krásně:)

    ReplyDelete
  5. Krásné dárečky :) přeju krásné svátky.
    Denisse Beauty

    ReplyDelete
  6. Parfémy od Marca Jacobse božsky voní! Jinak ty boty vypadají úplně aaa.
    A věci od Aussie, spolubydlící na intru má to samé co ty a já už si na to brousím zuby také!:D:)
    Krásné dárky, přeji krásné svátky.:)
    http://monniegawlasova.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  7. Samé krásné dárky jsi dostala :) Taky mám tento článek v plánu, ale až po novém roce, teď si užívám jak píšeš té rodiny a taky učení :D

    ReplyDelete
  8. Krásne darčeky! :) inak tieto Vianoce som si aj ja najviac uvedomila čo pre mňa znamená rodina a ľudia mne srdcu blízky a aká som za chvíle strávené s nimi vďačná :) prajem pekné prežitie zvyšných dní :)
    Me and my ART

    ReplyDelete
  9. Wow, dostala jsi opravdu pěkné dárky. Hlavně ty kratásky, ty jsou naprosto boží!
    Pinki Claire

    ReplyDelete
  10. uzasny veci, zvlast ty nike :)

    ReplyDelete
  11. Krásné dárky, ty Nike jsou obzvlášť hezké! :)

    http://eternitymoments0.blogspot.cz

    ReplyDelete
  12. Dostala jsi moc pěkné dárky!:) Ty rukavice jsou naprosto rozkošné!^^

    http://styleinphotos.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  13. To povlečení je krásné!
    http://thepearlsofmylife.blogspot.cz/2015/12/life-co-jsem-dostala-k-vanocum.html

    ReplyDelete
  14. krásne darčeky musela si byť veľmi šťastná! :)

    P.S: Chcela by som ťa poprosiť, či by si sa neskočila pozrieť na blog mojej sesternici: partofnicol.blogspot.sk, je ešte len začínajúca blogerka a veľmi by ju potešila tvoja návšteva :)

    ReplyDelete