BURGUNDY DETAILS

Podzim je tu a spolu s ním i několik typicky podzimních barev. Mezi ně určitě patří khaki, vínová nebo třeba šedá a různé odstíny hnědé. Díky těmto barvám patří podzim mezi moje nejoblíbenější roční období - co se módy týče. Také se na podzim rády oblékáte do podzimních barev? 

Tento outfit jsem na sobě měla na začátku října, kdy jsem šla na Food Festival JAKOŽE COŽE?! Bylo opravdu teplo a přišlo mi, že jsem i ten svetr mohla vynechat, vyloženě babí léto. Chtěla jsem, aby vínová byla tou nejvýraznější barvou outfitu, a proto jsem si v podobném odstínu nalakovala také nehty. Původně jsem si chtěla obout lakované černé oxfordky, které by se možná stylově hodily lépe, ale i ty nejmenší kotníčkové ponožky z nich čouhají a kdybych volila ty ponožky, které se dělají do balerínek, tak bych v těch oxfordkách nic neušla. Přecijen je to italská tvrdá bota a docela tlačí samy o sobě, natož bez ponožek. Musím to příště více promyslet. :) 

Stále pro mě můžete hlasovat v soutěži BLOGERKA ROKU 2015, odkaz najdete TADY, hlasování je možné až do 30.10.2015. Za všechny hlasy předem děkuji :)











jumper - H&M
trousers - H&M
bag - Baťa
shoes - TOMS
necklace - Primark 
rings, earrings - Forever 21
watch - Michael Kors 

6 comments

  1. Ta kabelka je super a pěkně Ti ladí k nehtům :)

    Janina
    http://bloggopis.blogspot.cz
    http://janinablogopisec.blogspot.cz

    ReplyDelete
  2. Outfit ti moc sluší. Hlavně se mi líbí kabelka a svetr.

    ReplyDelete
  3. Tie boty sú krásne :)
    http://mich3ll.blogspot.sk/

    ReplyDelete