WEEK IN PICTURES 4

Poslední příspěvek s fotkami jsem dělala naposledy v květnu, tak jsem si říkala, že Vám ukáži nějaké nové. Jak jste si mohli všimnout, poslední dobou úplně nestíhám přispívat pravidelně - a to jsou prázdiny. Opravdu nevím, jak to budu stíhat příští rok během státnic :D Stále jsem Vám ještě neukázala poslední post z Itálie, konkrétně tedy fotky z Florencie, tak to chystám na příště.


Na konci července za mnou přijela kamarádka ze Švédska. Máme takovou "tradici", že každé dva roky já přijedu za ní nebo ona za mnou. Tentokrát ona přiletěla do Prahy. Byla tu týden a každý den jsme měly něco na programu. Užily jsme si ZOO, provedla jsem ji snad po celé Praze, šly jsme na Petřín, půjčily si šlapadla, ukázala jsem jí různé uličky a nákupní centra, a samozřejmě všechny turistické atrakce. Další den jsme se rozhodly, že se vydáme na Velkou Ameriku. Z předchozích dní plných chození nás ale šíleně bolely nohy, a to už během míjení Karlštejna, takže nám bylo jasné, že to ještě blbě dopadne. Nakonec jsme se dostaly k Americe někdy odpoledne a udělaly spoustu fotek. Díky bohu, že ten den nebylo takové vedro, jaké panuje poslední dobou.
Den po tomto výletu nás opět čekal výlet do Prahy, kde jsme ale brzo zjistily, že jsme tak unavené a rozbolavělé, že toho moc nezvládneme, takže jsme si akorát sedly na kafe a na sushi. Nějaký den jsme také strávily u bazénu a jely do kina, takže jsme si to celkově moc užily. A příští rok je tedy řada na mě a navštívím ji ve Švédsku :)

Minulý víkend jsem pro změnu strávila v Mostě, kam jsem jela za kamarádkou, kterou jsem poznala minulé léto v Anglii, kde jsme obě byly jako au-pair. A obě jsme se z Anglie nakonec vracely dříve, protože se nám naše au-pair zkušenost moc nezamlouvala :D Víkend jsem tedy strávila u ní, zašly jsme se vykoupat, na procházky a nakonec i na takový menší festival Rozmarné léto, kde vystupovali UDG, Xindl X a Tomáš Klus. UDG jsem na živo slyšela poprvé a byli fajn, Xindl X se nám moc nelíbil, navíc přišel oblečený jako kdyby byl doma u televize .. a Tomáš Klus byl super - toho jsem na živo slyšela podruhé a moc se mi to líbilo. Jeho vystoupení sice mělo zpoždění a celé to nakonec trvalo do 23h, kdy už se zvedal hodně silný vítr a bolely nás nohy a záda, ale moc jsme si to užily :)

V pátek jedu na pár dní do Německa, tak určitě přibude článek i o tom. Jinak stále chodím brigádně do školky a zvláště v těchto vedrech jsem unavená již po několika hodinách. Takže doma akorát padnu do postele k notebooku nebo k bazénu a jsem ráda, že jsem ráda. Konečně mám také po asi 7 letech nový notebook, a stále mi na něm nějak vše trvá a nejde mi si úplně zvyknout na úplně jiný systém, ale zatím nelituji jediné koruny, kterou jsem do něj dala a snad to tak taky zůstane :)



















7 comments

  1. ó, tie plameniaky!!! :).
    krásne fotogtafie!!!

    Kejmy ♥.

    ReplyDelete
  2. Paráda, já myslím, že využíváš prázdniny do puntíku, takhle to má vypadat :)

    ReplyDelete
  3. Páni, takových zážitků! :)) UDG jsou na živo vážně skvělý, na to, že je běžně neposlouchám, tak koncerty jsou bezkonkurenční :D ..Xindla X jsem tohle léto také viděla poprvé na živo a myslela jsem si, že měl jen lazy day a nechtělo se mu převlékat, ale jestli je tohle teda jeho koncertový outfit, tak to nechci vidět, v čem sedí doma před televizí :D

    ReplyDelete
  4. fotky sú úžasné a tá tradícia, čo máte s kamarátkou, je veľmi pekná :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  5. Skvelé fotky♥ jo, balea má skvelé limitky, voňavé, presne také ja možem. :)

    Simona | liveinfoxworld.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Krásné fotky!:) Jde vidět, že si užíváš prázdniny skvěle!:)
    http://monniegawlasova.blogspot.cz/

    ReplyDelete