ITALY: BOLZANO

V době publikování tohoto článku jsem na road tripu po Itálii po dobu dvou týdnů. Na cestu jsme se vydali v sobotu 27.6. brzy ráno a po asi 7 hodinách jsme dorazili do naší první zastávky - města Bolzano. Bolzanem jsme vždy projížděli, když jsme jezdili v zimě na hory a tentokráte jsme se rozhodli, že bysme ho chtěli lépe poznat a prozkoumat. 

V Bolzanu jsme strávili jenom jednu noc a byli jsme ubytovaní uprostřed jablečných sadů. Cestu do ubytování bylo hodně složité najít, protože všechny domky byly "zapadlé" mezi jabloněmi a všude vedla pouze úzká cestička. Spali jsme v jednom apartmánu, který byl jako jediný široko daleko postavený v moderním stylu, ale byl opravdu moc hezký a majitelka opravdu milá.
Odpoledne jsme jeli do termálů do vedlejšího města a poté na hodně pozdní večeři. Během koupání v bazénech ale začalo pršet a hřmět, takže nás všechny na několik minut vyhnali z bazénu, z důvodu hrozícího nebezpečí. 









V neděli dopoledne jsme lenošili, zabalili si, prošli si okolí a na oběd jeli do centra Bolzana. Celou dobu jsem se těšila na pravou italskou zmrzlinu a na pizzu, takže jsem jídelní lístek ani nemusela číst. Nesměl chybět ani Aperol Spritz a já v tu chvíli byla nejšťastnější člověk. Po obědě jsme ještě chvíli chodili po okolí a poté se vydali do naší další zastávky, Říma, který byl vzdálený asi 660 km. 










Teď už jsme na dva dny v Římě a poté se vydáme směrem k moři. O tom ale napíši příště :) 

6 comments

  1. Nádherné fotky, vypadá to jako kouzelné místo ;)

    ReplyDelete
  2. Krásné fotky! Užívej italský trip a těším se na další místa :)

    ReplyDelete
  3. Nádherné místo i fotky. Už se těším na další. Je super takhle sami se vydat prozkoumávat Itálii po svém..

    ReplyDelete
  4. Nádherné fotky!! Moc si to užij, musí to být krásné :) a hlavně to jídlo, hihi :D
    Young, wild and free

    ReplyDelete