NEW IN: RALPH LAUREN BOOTS

Mým posledním novým kouskem do botníku jsou tyto kozačky. Původně jsem sháněla černé, protože jsem žádné neměla. Ale znáte to, na každém kousku bot bylo něco špatně - velikost, tvar, zdobení, odstín barvy. Měsíce se mi nedařilo najít ty pravé. Pak jsem je konečně objevila, v Německu, v Drážďanech. Co na tom, že vlastně vůbec nejsou černé. 

My latest addition to the shoe collection (what a rhyme) are these boots. I was looking for a pair of black boots for the longest time. But there was something wrong about every shoe. I´m sure you´re familiar with the situation - the wrong size, wrong shape, wrong material.. Then it happened! I found the perfect pair - who cares that they´re actually brown instead of black? 

Na větší zimní nákupy jezdíme vždy do Drážďan. Je tam větší výběr a lepší ceny (a taky Primark!). Tentokrát jsem měla na svém wish listu i černé kozačky, ale už jsem ani nedoufala, že bych nějaké našla. Nakonec jsem objevila (resp. táta objevil) tyto od Ralph Lauren. Na první pohled jsem se do nich zamilovala.

Mají zlaté, řetízkové zdobení na zadní straně a jsou zkrátka, pro mě, ty pravé. I přes mou obří nohu měli mou velikost a já jsem se mohla radovat dvojnásob. Aby té radosti nebylo málo, tak bylo i období slev. Původní cena bylo dost vysoká, taková, že bych si nikdy tak drahé boty nekoupila, nebo alespoň ne v nadcházejících x letech. Zkrátka by mi těch peněz bylo líto. Původní cena byla 280 euro, poté zlevněno na 170, no a nakonec byly za 80 euro, nekup to. 

Zatím jsem je měla na sobě pouze dvakrát a musím říct, že jsou pohodlné. Jednou jsem sice skončila s odřenou patou, ale to bylo po dlouhém chození a navíc kvůli špatným ponožkám. 
Lýtka obepínají tak akorát a moc se mi líbí i odstín této hnědé, protože myslím, že půjde skvěle dohromady s mou hnědou koženkovou bundou. 

Whenever we want to buy bigger amount of clothes, we always travel to Dresden - there´s a bigger selection as well as better prices. This time, I wanted to find the right pair of black boots. And I did - or should I say my father did? He found these by Ralph Lauren. I felt in love with them at first sight. 

They´ve a gold chain around the heel and they´re the perfect boots for me. Even though I´ve big feet, they´d my size at the store. We went to Dresden at the end of January, so it was almost the end of season sale. Therefore, the original price was 280 euros, reduced to 170 and then to 80 euros. Wouldn´t you be as happy as I am? 

I´ve worn them only twice so far but I can say that they´re comfortable to walk in. I ended up with a blister once but it was due to the wrong pair of socks. I also really like the shade of brown because it will go well with my faux leather jacket. 










10 comments

  1. These are so nice! I am sure you will be wearing and loving them a lot!


    http://jeansandroses.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Krásný boty, hodně se mi líbí ten řetízkový detail :)

    ReplyDelete
  3. Sú pekné tá retiazka je tam super, ale ja by som si ich asi nekúpila. :-)
    Dijoun&Klaudi

    ReplyDelete
    Replies
    1. A o tom to je, nekdo si je koupi a jiny ne :))

      Delete
  4. Jsou pekny, ale bez toho retizku by byly hezci. Ja bych brala cernou univerzalni. Prijde mi, ale zvlastni, ze boty od Laurena byly az tak hodne zlevneny. To ve Vidni sice ceny padly dolu, ale nad €150 se clovek u znackovych bot nechytal. Tak si je uzij...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cerne mi stale chybi a shanim je, ale tato hneda mi vubec nevadi. Taky mi prislo zvlastni, ze byly tak zlevnene, meli poslednich par kousku, ale zadne vady nemaji a jsem vice nez rada, ze staly jen tolik, kolik staly :)

      Delete
  5. Investice do pěkných kvalitních bot se vyplatí.. a člověk z té věci má potom radost dvojnásobnou. Botky se mi moc líbí, sama bych si je také koupila

    ReplyDelete
    Replies
    1. Postupem casu jsem taky zjistila, ze si radeji koupim jedny kvalitni, drazsi boty nez 3 pary bot bez treba poradne podrazky :)

      Delete