FAUX LEATHER SHORTS

Snad si i přes deštivé počasí užíváte dnešní víkendový den. Já celý včerejšek strávila předěláváním blogu, ale stále je na něm kus práce. Design blogu je sice zakoupený, ale veškeré instalace a drobnosti si musím nastavovat sama, takže to zabírá více času, než jsem čekala. Konečně ale blog začíná vypadat tak, jak jsem vždy chtěla a snad se líbí i Vám. 

I hope you are having a great day today. I spent all yesterday designing my blog and making it how I want. Even though I bought this template, there is still a lot of work on it to make it look exactly how I want. I hope you like the new design, I am almost done with it but it still needs some editing here and there. 

Doufám, že se mi příští týden podaří vyfotit více outfitů. Tento semestr mám sice školu většinou do odpoledních hodin, ale když mám čas já, tak v okolí není nikdo, kdo by mě vyfotil. Asi budu muset říci rodině, aby mě narychlo vyfotili než ráno vyrazím do školy apod.

Tuto kombinaci jsem měla na sobě ve čtvrtek, kdy bylo nádherné počasí. Já bohužel strávila do 3 hodin do odpoledne ve škole a poté jsem jela k zubaři, takže jsem se domů vrátila až někdy po šesté a počasí si neužila. Ale jaro se blíží, tak snad bude tepleji a tepleji. 

Tentokráte jsem zvolila jako hlavní kousek koženkové kraťasy, které jsem si kupovala během Vánoc a od té doby jsem je na sobě měla pouze jednou. Ne kvůli tomu, že by byla zima, ale z jiného důvodu. Znáte to, koupíte si kupu nového oblečení, pověsíte si ho do skříně, možná se i chodíte kochat tím, jak máte skříň plnou úžasných kousků. Ale že byste si ráno našli ten čas a naplánovali si, co si vezmete na sebe, abyste prostřídali všechno oblečení a nestřídali jen 5 oblíbených věcí pořád dokola? To ne.. Nebo alespoň já to tak nemám. Dříve jsem si dala tu práci s tím, že jsem si vždy večer připravila vše na druhý den - včetně oblečení, doplňků, dokonce i šperky. Poslední dobou jsem ale nějak zlenivěla a tím se dostávám k tomu podstatnému - namísto toho, abych se po ránu zabývala tím, co s čím kombinovat, tak si vezmu první kalhoty a svetr, který mi přijdou pod ruce. Je mi ale líto, že mám tolik oblečení, které ani neunosím, proto si asi opět začnu plánovat outfity dopředu. 

I hope I get a chance to take some outfit pictures next week. This semestr my school ends in the afternoon but when I come home, the house is usually empty or noone is willing to take the pictures of me. 

I wore this combo on Thursday when it was such good weather outside. I was at school until 3p.m. and then I had the doctor´s appointment so I didn´t have time to be outside. 

This time I went for a faux leather shorts as the main piece. I bought them during the Christmas time and I have worn them only once since then. Not because of bad weather but there was another reason behind that. I am sure you know the situation - you buy a lot of new clothes, you are happy with the way your wardrobe looks and excited to wear the new pieces. But who actually has time to plan their outfit in the morning? Not me. So I usually go for the quickest obtion - my favourite pair of jeans and a sweater. I used to plan my outfits the night before, I planned everything, including the jewellery and I was happy that I wore all of my clothes. I should get back to that habit...













jacket - Promod 
sweater - H&M
shorts - Promod
tights - Calzedonia
shoes Letizia Borghi
bag - Primark
watch - Michael Kors
jewellery - Forever 21

8 comments

  1. Moc hezké ty kraťasy! A máš super nohy! ))

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Dekuju:) svetr mam novy z H&M, tak ho tam mozna jeste budou mit

      Delete
  3. Those shorts fit perfectly! Love them with the jacket.

    x Sarah
    http://www.bohochiccafe.com

    ReplyDelete
  4. Outfit se mi líbí a nejvíc na něm asi boty které by se mi také líbily a bundička se svetrem.. Kožené kraťasy se k tomuto outfitu hodí ale já je moc nemusím.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekuju:) mne se takove kratasy zalibily az posledni dobou a nosim je rada :)

      Delete