SATURDAY IN PRAGUE

Včerejšek jsem strávila s kamarádkou v Praze, kde jsme několik hodin fotily. Obě dvě jsme přijely na Staroměstskou s plánem nafotit různá místa v Praze. Fotky, které jsem nafotila, uvidíte v některém z příštích článků. Bylo naštěstí nádherné počasí, tak jsme si to o to více užily. Dnes Vám ukáži outfitové fotky. 

Yesterday I went to Prague with my friend. We planned to take some pictures in the city centre. You will see the pictures in some future post. Luckily, it was such a nice weather and we enjoyed it very much. In this post, you can see my outfit of the day. 


Oběd jsme si daly v pizzerii na Újezdě, kde jsem si objednala vážně moc dobrý salát s kuřecím masem a nivou. Normálně si salát v restauracích nedávám, raději volím hamburger, steak nebo třeba těstoviny, ale byl opravdu moc dobrý. Po obědě jsme si ještě prošly Karlův most, Pražský hrad a chtěly jsme i do Zlaté uličky (mimochodem, odkdy je Zlatá ulička zpoplatněná?), ale tam jsme nakonec nešly. 
Venku bylo okolo -1 stupně a díky sluníčku bylo docela teplo, přesto jsem byla ráda, že jsem si rukavice vzala. Nakonec mi byla zima jen chvílemi, kdy zafoukal vítr. Kabát jsem zvolila svůj nejoblíbenější z Manga a pod něj svetr z H&M, který jsem si koupila minulý týden za směšných 200kč. Mé jediné černé kalhoty byly jasnou volbou, spolu s teplými kotníčkovými botami, které mají vevnitř kožíšek. Kabelku mám také novou, je z Manga a stala se mou oblíbenou
kvůli velikosti a lehce kombinovatelné černé.

We had lunch at some pizza restaurant at Újezd. I have never been there before and I ordered a chicken salad which was really good. I don´t usually eat a salad at a restaurant but I am glad I did this time. After lunch, we decided to go to see The Charles Bridge and The Prague Castle. 
It was about -1 celsius outside and it was quite warm thanks to the sun but I was still happy that I brought my gloves with me. 
I went for my favourite coat from Mango and a jumper from H&M underneath. I bought this jumper last week for only 200 czech crowns. I added the only pair of black trousers I own as well as the black ankle boots with a fur inside. This bag is new and it is from Mango as well. I like the shape of it, the colour and the size so it became my favourite bag to carry around. 











coat - Mango
trousers - H&M 
jumper - H&M 
shoes - ??
bag - Mango
gloves - Primark
belt - Primark 
rings - Forever 21
watch - Michael Kors 



13 comments