WRAP THAT SCARF AROUND MY NECK

S přicházejícím zimním počasím je teplejší oblečení nutnost. Ještě jsem se ale dokázala vyhnout zimnímu kabátu a pokusila se nenastydnout pouze za pomocí tenkého svetru s bundičkou a šálou. Po kárované nebo nějaké podobné podzimní šále jsem toužila už dlouho, kupodivu se mi ji podařilo sehnat v New Yorker asi před měsícem. Moc se mi líbí kombinace barev, a co je hlavní, nekouše. Myslím, že alespoň dodá trochu barev té "černé nudě". 

Je prosinec (ježiši, on už je prosinec!) a při představě, že za 5 týdnů mě čeká zkouškové, se mi dělá mírně nevolno. Zápočty už mám sice za sebou, a dvě zkoušky bych měla stihnout ještě před Vánoci, ale to nejhorší mi vše zbude na leden. Jelikož jsem si blog založila o prázdninách, kdy bylo moře času, nejsem si jistá, jak to vše budu stíhat. Ale stíhají to ostatní blogerky, tak já snad taky. :) 

S blížícím nejlepším obdobím v roce plánuji článek o Vánocích. Také máte tak rádi Vánoce? Úplně si užívám všechnu výzdobu v nákupních centrech, vánoční kafe ve Starbucks a Costa Coffee, svařáky a punče, už došlo i na vánoční filmy - je začátek prosince, a tak musím začít s předstihem, abych je všechny stihla zkouknout. :)










jacket - Promod 
jumper - Primark 
trousers - H&M 
shoes - Beltissimo 
bag - H&M
scarf - New Yorker 
watch - Guess
bracelet - Pandora 

8 comments

  1. Tak tenhle outfit se mi vážně líbí, já se také vždy snažím look oživit šátky a šálkami. :)
    http://slawarehouse.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekuju:) takovou salu jsem hledala hodne dlouho :)

      Delete
  2. Šála je skvělá! Na letošní podzim/zimu bych jich mohla mít snad tunu! :)
    LadyKerstyn blog
    INSTAGRAM

    ReplyDelete
    Replies
    1. To ja taky :) ale uz je nemam kam davat, protoze satku mam uz nekolik desitek:D

      Delete