BLACK AND WHITE DRESS

Doufala jsem, že se mi na dovolené u moře podaří vyfotit třeba 5 outfitů, ale nakonec jsem se rozhodla, že si budu až do večera užívat opalování a bazén a nestresovat se tím, že se musím rychle připravit, zbavit písku, který jsem měla všude a stihnout vyfotit fotky dříve, než se bude stmívat. Což se dělo na Kypru hodně brzy, po 19h už bylo na fotky špatné světlo. 

Tento kousek letních šatů jsem objevila na jaře v H&M. A ne, opravdu to není noční košile, i když jsou nápadně podobné té, kterou jsem nedávno kupovala mamce. :) Moc se mi líbíly a hned jsem vědela k čemu je budu nosit a jak je budu kombinovat. Vzala jsem si je proto i na Kypr, kde mi bylo jasné, že bude takové vedro, že nejpohodlnější bude přes sebe přehodit jen jeden kousek oblečení. 

Šaty jsem doplnila šedivými converskami, na které v botníku docela často zapomínám, protože mám ještě černé a na tyto nepřijde moc často řada. Jsem ale ráda, že jsem si je vzala s sebou, a tak tenhle outfit nakonec není tak tmavý. Malý batoh ze Zary byla jasná volba, protože jsem s sebou tahala ještě foťák a malé nezbytnosti, které bych neměla kam dát. Ve výsledku z toho, myslím, vznikl pohodový outfit, ve kterém bych vydržela klidně celý den, protože ty šaty jsou opravdu pohodlné, skoro jako ta noční košile :) 









dress - H&M
backpack - Zara
shoes - Converse
watch - Daniel Wellington

2 comments