PLANS FOR THE SUMMER

Po dlouhé době jsem zase tady. Měla jsem toho hrozně moc na práci, ale to jste si určitě všimli podle toho, že zde nebyl od dubna žádný článek. 

Hlavním důvodem byly státnice. Vím, že jsem mohla alespoň v rychlosti napsat nějaký článek, ale neměla jsem na to náladu a upřímně nebylo ani o čem psát. Každý den byl úplně stejný, ráno vstát, učit se, oběd, učit se a večer jsem možná za odměnu šla na procházku do místního obchodu pro další várku redbullu. Bylo to neuvěřitelně vyčerpávající období, hlavně po psychické stránce. No, státnice mám od čtvrtka za sebou a jsem momentálně ten nejšťastnější člověk na světě. Vy, co máte státnice taky za sebou, určitě víte, jak se cítím a vám, které státnice ještě čekají, přeji hodně štěstí.


Momentálně si tedy užívám pár dní nic nedělání v podobě návštěv rodinných příbuzných a kamarádů, které jsem neviděla celou věčnost. Popravdě - zatím ten nejlepší pocit byl, když jsem mohla smazat všech asi 12 verzí bakalářské práce z mého počítače s vědomím, že už je nebudu potřebovat. Od příštího týdne mi zase začíná brigáda ve školce a musím říct, že se na ty děti neuvěřitelně těším. I když je jich někdy dost, tak dokážou člověku neuvěřitelně zlepšit náladu a myslím si, že za ty dva roky se z nás stala fajn parta. Konečně opět budu mít čas na golf, na čtení knih apod. a to celé 4 měsíce. 

Co se týče plánů na léto, tak jich mám hned několik:
- Kypr s rodinou
- Londýn s kamarádkou
- Šumava s kamarádkou
- na vodu s kamarády
- Budapešť s mamkou
- Rakousko s rodinou 

Možná se ještě uskuteční nějaký kratší výlet. Letos si chci to léto maximálně užít a hlavně si pořádně odpočinout. Jaké máte plány na léto vy? Samozřejmě se budu snažit pravidelně psát články jak jen to půjde, hlavně z dovolených, odkud jsou, podle mě, vždy ty nejhezčí fotky a ráda si je i já zpětně prohlížím. 

7 comments

  1. Moc gratuluju k titulu! Vim, jak jsem s tim sama bojovala, takze si zive dokazu predstavit ten pocit ulevy :). Uz jsem si rikala, jestli si s blogovanim neskoncila, ale nastesti ne a uz se moc tesim na clanky z cest, protoze plany mas uplne super :) ja se zatim chystam do Ceskeho Krumlova, s kolegyni do Helsinek, s pritelem nekam k mori a pak plno mensich vyletu po CR. No uz aby to bylo! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekuju za mily komentar :) ne, s blogem nekoncim :)) musim rict, ze Helsinki ti zavidim, rada bych se tam taky nekdy podivala. Ale zjistila jsem, ze na to, ze jsem z ČR, tak ze jsem smad nikde poradne nebyla, tak se chci prave zamerit i na to :) kdyby jsi mela nejaka doporuceni co se ČR tyce, tak sem s nimi :)

      Delete
  2. To máš super plány! Já ještě ani moc nevím, co budu dělat.. :)
    Denisse Beauty

    ReplyDelete
  3. Plány vypadají úžasně, zvlášť ten Londýn, hh, miluju ho! :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  4. je super mať plány a tie tvoje sú naozaj závideniahodné :) uži si to!

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  5. Gratuluji že jsi to takhle zvládla, tvoje neaktivita se dá pochopit, jsou důležitější věci v životě než blog, ten tě celý život nebude živit :-) . Každopádně se těším na fotky a články z tvých cest.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekuju, musim rict, ze jsem si poradne oddychla :) nejake napady na clanky uz mam a samozrejme az pojedu na prvni dovolenou, tak pribudou dalsi :)

      Delete