MY SUNGLASSES COLLECTION

Také máte nějaký kousek ve svém šatníku, který nakupujete nejradši a možná i nejčastěji? U mě jsou to právě sluneční brýle, jejichž sbírka se mi nustále rozrůstá. Nemusí být zrovna ani jaro nebo léto a téměř pokaždé si z obchodu odnáším i nové brýle. Myslím, že jsou super doplňkem a dokáží dotvořit sebeobyčejnější outfit. Došlo to tak daleko, že jsem si musela pořídit i "stojan" na brýle, abych je měla všechny pohromadě. 

Většinou brýle nakupuji v obchodech s oblečením, kde jich mají veliký výběr za přijatelné ceny. Pouze jedny brýle (ty na poslední fotce) mám značkové a z optiky. Jinak mi vyhovují neznačkové a obyčejné brýle, zvlášť proto, že se stejně dříve nebo později poškrábou nebo se mi je někde na dovolené podaří ztratit.

Jak můžete vidět, vedou u mě zrcadlová skla. Moc se mi na nich líbí i fakt, že mi není vidět do očí a já se tak (někdy) můžu tvářit sebehůř a projde mi to :) Oproti tomu je na nich vidět ale každý otisk, stejně tak jako jsem v těch sklech vidět i já, když jsem se je pokoušela všechny nafotit, za což se omlouvám, ale přišlo mi to jako nadlidský úkol nafotit je zepředu, aniž bych tam já nebyla vidět. 

Za mé nejoblíbenější považuji asi ty 4 (níže na fotce), které také patří mezi mé nejnovější. Dvoje z nich jste mohli vidět v nedávných nákupech - TADY. Ty stříbrné se zrcadlovými skly jsou z AliExpressu a brýle, které mají mezi skly takovou čárku, ty jsem kupovala loni na dovolené, a vlastně také v optice. 










Co nakupujete nejčastěji Vy? Čeho máte ve svém šatníku nejvíce? 

5 comments

  1. WOw, tolik krásných brýlí :D Já mám 2 no.. :D
    Denisse Beauty

    ReplyDelete
  2. Tyyjo to jsou jedny hezčí než druhý! :) a způsob skladování super!!

    ReplyDelete
  3. Krásná sbírka :-) Nejvíce se mi líbí ty s leopardím potiskem. Já mám kolem pěti brýlí. Já ti nevím ale jsem takový flink v nošení brýlí. Nikdy je na sobě nevydržím mít dlouhou dobu a nemám ráda když vidím svět v jiném odstínu. Nikdy jsem si na to nezvykla a taky mi dost často vadí ta spojka co leží na nose. Jsem divná ale raději se na svět koukám bez brýlí.

    ReplyDelete
  4. tvoja zbierka je naozaj super, máš tam pár úchvatných kúskov :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  5. Naprosto skvělá sbírka slunečních brýlí!! Brala bych každé!

    ReplyDelete