NEW IN: CHRISTMAS SALES

Určitě nejsem jediná, kdo dostal nějaké peníze k Vánocům a jak jinak je utratit, než za oblečení či kosmetiku :) 
Do obchodů jsem šla cíleně pro určité věci, samozřejmě kvůli slevám bylo vše již hodně přebrané, ale i tak se mi podařilo něco nakoupit. 
První 3 kousky jsou z H&M. Vždycky lituji, že už hodně dlouhou dobu se nevejdu do té jejich kolekce pro mladistvé (nevím, jak se jí přesně říká), protože tam mají vždy moc hezké věci za přijatelné ceny. Ale většina je mi buď krátká nebo malá. Nakonec jsem si z H&M odnesla dlouhé látkové šaty, které je možné nosit i jako hodně dlouhé triko. Já se úplně nemůžu dočkat, až si je na jaře/v létě obléknu s černými converskami, černou střapatou taškou přes rameno a tou džínovou vestou, kterou také vidíte na fotkách. To je tak, když máte v hlavě přesně vymyšlený outfit a musíte počkat několik měsíců, než si ho budete moci vzít... Vlastně jsem si celkově koupila samé jarní a letní oblečení. 


Je zajímavé, jak se lidem mění vkus, nebo alespoň mně ano a nejvíce asi za poslední rok. V dospívání  se u mě o žádném stylu nedalo mluvit ani náhodou, poté okolo 18 let jsem si hodně oblíbila dámskou módu - kabelky, halenky, kalhoty do pasu, kabáty, lodičky ... a teď jsem 3. rokem na vysoké a nejraději poslední dobou nazuji tenisky, svetr a oversized kabát. Možná to znamená, že se stále ještě tak nějak hledám a nebo se mi zkrátka líbí více stylů - jednak ten více dámský a elegantní, ale také ten uvolněnější a sportovnější. Jak jste na tom Vy? Máte již několik let vyhrazený styl, který je Váš oblíbený a ve kterém se cítíte nejlépe? 

Další věcí byl tento overal s krátkými nohavicemi. Obyčejný, černý, moc příjemný na těle, ideální jako přehoz přes plavky někam na pláž. Opět, s jeho nošením si ještě nějakou dobu počkám. 

Poslední věcí z H&M byla již zmiňovaná džínová vesta, která tam byla poslední v mé velikosti (poprvé je výhoda mít široká ramena a velká prsa? haha), navíc byla ve slevě za asi 350,-. No nekup to. 


V Promod jsem zahlédla tuto úžasnou bundu ve stylu bomber, kterou už velmi podobnou mám doma - akorát s jiným, více barevným, vzorem. Tato byla zlevněná na 500,-. Původní cena byla, myslím, skoro 2 tisíce, což mi přijde úplně nesmyslný. Ale za 500,- jsem ji tam nemohla nechat. 


7 comments

  1. Krásné kousky, mě se líbí vše, nejvíc to první triko, na šaty se mi to moc nehodí. Já letos vánočním slevám odolávám. Jinak se stylem to mám podobně, mám ráda elegantnější kousky ale rozhodně se cítím dobře i v teniskách. Každopádně v tom oblečení musím vypadat žensky a ne tak napolo. Oblečení musí mít tvar, příliš nemusím takovou tu hodně vytahanou módu, nebo jeany boyfrien nikdy jsem jim nepřišla na styl.

    ReplyDelete
  2. Hezký výběr :) Já byla okouknout zase slevy v Gatu a tam je mají teda pořádné

    ReplyDelete
  3. Já teda taky peníze z Vánoc hned v lednu střelím za výprodeje :D. Musím ale říct, že od té doby, co pracuji v Lindexu, tam zůstává i většina mé výplaty. A když jsou slevy, tak není snad týden, kdy bych si něco nekoupila. Tak třeba dnes, šla jsem do práce s tím, že už všechno mám a nic nechci, a zase jsem si odnesla svetr, šaty, sukni a halenku, a za všechno jsem platila ani ne 300 Kč, nepotřebuju to, ale za tu cenu to tam nemůžu nechat :D. Je to diagnóza :D. Jinak k Tvému nákupu, pořídila jsi hezky. Já teda poslední dobou do HM nechodím, protože se mi nechce v tom nepořádku hrabat a navíc mě štve i ta nízká kvalita. Na druhou stranu jsou tam kousky, po kterých bych sáhla hned :)
    CHIC Adriana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teda :D tak zle na tom snad nejsem :D byly doby, kdy jsem neutratila z vyplaty ani korunu na obleceni a doplnky, protoze jsem setrila na elektroniku. A pak jsem dosetrila, prazdniny daleko, a ja nakupovala :) ale uz to neni jak nakupni maniacka a jdu s rozmyslem :)) ale chapu, ze kdyz tam pracujes.. A do HM jdu jen do toho, kde neni bordel a jen pro nejaky veci-je pravda, ze treba topy nic moc, ty jednou vyperu a hruza

      Delete
  4. Některé kousky vypadají opravdu krásně! :)

    lifestyle and beauty
    dávám ti odběr

    ReplyDelete