ITALY: FLORENCE

Dnešním článkem bych ráda ukončila celou sérii článků z Itálie. O těch předchozích si můžete přečíst v sekci "Travelling" a podívat se tak na všechna místa, která jsme navštívili. Florencie byla naší poslední zastávkou, posledním městem, které bylo na našem "what to see" listu. Byli jsme už značně unavení, přecijen roadtrip je docela vyčerpávající, ale zároveň natěšení, zvlášť já, protože jsem ve Florencii nikdy dříve nebyla. 



Tento článek píši dopředu, protože v době, kdy ho budete číst, budu na výletě v Německu. Původně jsem si s sebou chtěla brát nový notebook (to je najednou tak super pocit mít notebook s funkční baterkou, který vydrží nabitý x hodin a neváží asi 3 kila, jako ten můj předchozí) a psát tak články i v Německu, ale jelikož jsem si ještě nepořídila nějaké pouzdro/obal, tak se bojím ho převážet tolik hodin v autobuse. Proto článek píši již dnes, ve středu, kdy mám čas. 

Florencie je a bude vždycky nádherná, obzvláště v noci. Je poměrně malá, všechny zajímavá místa a pamětihodnosti jsme stihli projít během krátké doby. Ve Florencii jsme zůstali jen necelý den, a proto doufám, že se tam ještě někdy podívám. 













































3 comments

  1. Jéé, já byla v Itálii na konci července - Řím a Florencie a bylo to úžasný, moc jsem si to užila:) taky jsem o tom psala na blog, kdyby tě to třeba zajímalo, tak se můžeš podívat :)
    One blondie life

    ReplyDelete
  2. Já byla letos na Sicílii a taky nádhera ;) Tvoje fotky jsou moc pěkné, článek mi připomněl, že bych měla napsat druhou část o Sicílii :DD
    chaoticandglamour.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. Krásne fotky. Florencia bola vždy mojím snom. Teraz bývam kúsok od nej a ešte som nemala možnosť sa tam pozrieť, ale chcem to napraviť. Uži si Nemecko!

    http://lamodaeanarchia.blogspot.sk/

    ReplyDelete