22

Každý rok se strašně těším na moje narozeniny. Už od srpna se nemůžu dočkat a jakmile je 30.8., tak skoro nemůžu dospat, a to už je mi 22 let ... Dokonce si na narozeninový den většinou dávám budík, abych nespala třeba do 11 a užila si tak co nejvíce moje narozeniny. Ale je mi jasné, že jednou určitě přijde ta doba, kdy bych svoje narozeniny nejradši zaspala, třeba až mi bude 30, ale teď se na ně ještě pořád těším :) Máte to tak také? 

Na můj narozeninový den jsem neměla nějaké extra plány - chtěla jsem se sejít s kamarádkami na večeři a drink, ale bohužel jsou všechny v zahraničí nebo už mají jiné plány. Holt mít narozeniny na konci letních prázdnin znamená, že většina vašich kamrádů je stále ještě pryč. 
Takže dnešní neděli jsem strávila s rodinou - mamkou a bratry - nejdříve jsme jeli na časný oběd do japonsko - vietnamské restaurace, potom jsme byli na zahradě u bazénu s dortem a večer jsme šli do jedné mé oblíbené restaurace na večeři, kde jsem si dala úžasný předkrm, hlavní jídlo i dezert. Zítra mě zvlášť čeká večeře s tátou a se starším bratrem v Praze a v úterý naopak narozeninový oběd u prarodičů a nejspíše další večeře. Jak jste si určitě všimly, moje narozeniny jsou ve znamení samého jídla a přejídání se:) 

Později tento týden budu psát zvlášť článek o tom, co jsem dostala k narozeninám a ukáži Vám i narozeninový outfit.



















11 comments

  1. Všetko najlepšie a tá torta vyzerá kráásne ! :)
    MY BLOG : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  2. krásný dort <3 všechno nejlepší! :)

    ReplyDelete
  3. Všechno nejlepší :) a ve znamená jídla? to je celkem normální, měla jsem to podobně akorát místo jednoho dortu, jsem měla rovnou tři :(( což už je moooc :D :) ten tvůj vypadá aspoň zdravě... :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekuju :) ja mivala max 2 dorty, a uz tak se to nedalo snist vzhledem k tomu, ze mamka ani bratri nejedi sladky, takze to zbyva na me :D

      Delete
  4. Všechno nejkrásnější k narozeninám :)
    Dortík vypadá mooc výborně :)

    ReplyDelete
  5. Krásné fotky. Dodatečně všechno nejlepší.

    STYLE WITHOUT LIMITS

    ReplyDelete
  6. Dodatečně vše nej :) Ten dort je nádherný a ty fotky také :)

    ReplyDelete