SUMMER NIGHT

Vždycky jsem si myslela, že jsem člověk, co má rád léto, teplo a sluníčko. Asi jsem se spletla, protože ty vedra, která panují posledních několik dní, mi začínají vadit. Ráda ležím na pláži, opaluji se a plavu v moři, ale jakmile nejsem na pláži, ale v rozpálené Praze, tak mi to není vůbec příjemné. Nejvíce mi asi vyhovuje jaro a podzim, kdy je třeba okolo 15 stupňů a venku není na padnutí. 

Tento outfit je focený v Itálii, ve městě Gaeta, kde jsme také strávili většinu času. Byl focený během naší poslední večeře u moře, kdy nás druhý den čekal přesun směr Florencie. Tou dobou už jsem musela docela improvizovat s oblečením, protože jsme byli na cestě skoro dva týdny a čisté kousky outfitů pomalu docházely.

Nakonec jsem zvolila černo bílou kombinaci s novými brýlemi z Neapole. Byla na ně veliká sleva, takže se mi líbily ještě více, než na začátku a ten ozdobný detail mezi jednotlivými skly se mi moc líbí. 

Omlouvám se za rozostřené fotky, bohužel jsem si toho všimla až na hotelu a už nebyl čas to přefotit. Holt už byl skoro večer, a tak nejsou fotky takové, jak bych si představovala. 







Blouse - Primark
Top - Primark
Shorts - H&M
Shoes - shop in Croatia
Sunglasses - shop in Italy
Purse - shop in Hungary
Watch - Guess

6 comments

  1. máš veľmi pekné sandálky :) a tie teplá sú fakt "too much".. najviac nenávidím, keď sa vtedy musím niekam trepať a niečo ísť vybaviť.. najradšej by som celý deň ani nevyliezla z izby :D

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  2. Ty brýle jsou parádní! :3 A konečně taky někdě čtu, jak už ho to léto otravuje. Ať žije podzim! :)

    ReplyDelete
  3. Ja leto vôbec nemám rada, práve kvôli týmto neznesiteľným teplám. Už odpočítavam dni do jesene, a najviac sa teším na zimu, keď krásne nasneží.. ale to je ešte ďaleko :((.

    ReplyDelete
  4. Moc ti to sluší, já bych ale blůzku zastrčila do šortek :)
    Rosette

    ReplyDelete