MAXI SKIRT

Tento outfit je focený u Vatikánského muzea, kam jsme se šli podívat v úterý. Jelikož jsme měli objednaný lístky přes internet, nemuseli jsme čekat x kilometrovou a x hodinovou frontu, abysme se dostali ke vchodu. Místo toho nám ale nějaký místní blbec poradil, že musíme jít asi kilometrovou cestu do kopce v tom největším vedru v pravé poledne, tam, že nás čeká ten správný vchod do muzea...

K našemu překvapení tam žádný vchod nebyl, až nějaký taxikář nám řekl, že musíme jít zase zpět k hlavnímu vchodu, kde čekají i ostatní turisté. Tou dobou z nás už doslova lilo, byli jsme naštvaní, bez vody, a vraceli jsme se zpět. Celá prohlídka muzea nám trvala asi 1,5 hodiny. Mně osobně se tam tolik nelíbilo, protože sochy, mince, vykopávky apod. mi nic neříkají. Nejradši mám obrazy, kterých tam ale tolik nebylo. Navíc tam byly stovky lidí, všechny možné turistické skupiny ze všech koutů světa, klimatizace tam téměř nebyla a nedalo se tam dýchat. Dokonce tam i nějaká slečna omdlela. 
Musím říct, že nechápu ty lidi, co venku čekali x hodin v tom největším vedru, aby se dostali dovnitř. Seděli nebo stáli před muzeem, snažili se schovat pod slunečník a čekali ve frontě. Respektive je chápu, pokud k tomu místu mají vztah, zajímá je, ale já bych tam nečekala ani půl hodiny. 

Do muzea jsem musela mít zakrytá kolena i ramena, a jelikož venku bylo asi 35 stupňů ve stínu a k tomu úplné bezvětří, tak jsem zvolila sukni. V jiný den bych k ní nejspíše volila sandálky, ale čekal nás opět den plný chození, tak jsem se rozhodla pro conversky. Outfit jsem doplnila mým oblíbeným trikem, které je volnější a moc příjemné. 










skirt - USA
T-shirt - New Yorker
shoes - Converse
purse - ???
watch - Guess

9 comments

  1. Tak to tričko je dokonalý, haha! :D Moc ti to sluší a chudáku teda, to muselo naštvat! A jsem na tom stejně - radši mám obrazy nebo fotky :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  2. úžasná sukně, miluji takovou modrou :))!

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. Tá sukňa je krásna, musím si zohnať aj ja nejakú na leto!

    ReplyDelete
  4. Super triko a sukně, krásná barva!

    ReplyDelete
  5. outfit je parádny, maxi skirt je na leto must have! :) som nový follower ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  6. WOW! Miluji všechno v Royal blue barvě! A tahle sukně je úžasná :) Moc ti to sluší!
    xx Sab

    ps: pozívám tě ke mně na giveaway: http://thechicflair.blogspot.co.uk/2015/07/giveaway-uk-cz.html

    ReplyDelete
  7. Krásná kabelka. Tento styl se mi moc líbí.

    ReplyDelete
  8. naprosto dokonalý outfit =)
    http://allys-cook.blog.cz/

    ReplyDelete
  9. Ta sukně je naprosto úžasná! A hlavně celý outfit vypadá opravdu promyšleně a pohodlně, navíc Ti moc sluší. Super blog :)
    CHIC Adriana

    ReplyDelete