ITALY: SPERLONGA, PONZO

Třikrát hurá. Konečně jsem se probrala asi 800 fotkama, promazala je, upravila, roztřídila do složek a mám hotovo. Baví mě fotit, baví mě koukat se na fotky a upravovat je, ale jakmile se jich sejde takové množství, tak mě to docela i unavuje. Nebo "unavuje" možná není to správné slovo, spíše mě to vysiluje, pálí mě pak z dlouhého koukání do počítače oči, bolí mě záda ... Ale konečně jsem se dobrala konce, a proto bych Vám ráda ukázala ještě zbytek fotek z roadtripu po Itálii, dnes konkrétně město Sperlonga a ostrov Ponzo


SPERLONGA

Město Sperlonga jsme navštívili jeden červencový podvečer, kdy jsme po celodenním ležení na pláži chtěli ještě něco podniknout. Město se nacházelo několik kilometrů od našeho hotelu, takže nás nečekala žádná dlouhá cesta. 
Sperlonga mě nadchla už od parkoviště, haha. Ale vážně - je to opravdu nádherné město, které mi svým způsobem připomínalo Řecko, např. Santorini. Krásné, úzké, barevné uličky, všude mnoho květin, barev, zkrátka krása. Fotilo se tam úplně snadno - všude totiž byla místa, která mě zaujala a která stálo za to vyfotit. Myslím, že výběr fotek, které jsem pro Vás vybrala, mluví za vše. 



















PONZO

Na ostrov Ponzo jsme se dostali lodí z našeho města. Na Ponzo jezdí hodně turistů a patří mezi známé ostrovy, stejně jako např. Capri. Turisté sem převážně jezdí na kratší výlety nebo např. na svatební noc, obecně je totiž na ostrově hodně draho. I my jsme si udělali jednodenní výlet. Po příjezdu na Ponzo jsme si pronajali malou loďku, která nás provezla kolem ostrova. Pán, který loďku řídil, nás provezl zátokami, jeskyněmi a měli jsme čas se i vykoupat. Projížďka trvala asi 90 minut a potom jsme si dali výborný oběd asi o 4 chodech, prohlédli si ještě ostrov a vyrazili na cestu zpět. 
























7 comments

  1. Nádherné fotky,Sperlonga hraje všemi barvami. v druhém místě v Ponzo mě zaujali fotky průzračně čistě vody. Opravdu moc pěkně upravené fotky, jen tak dál. Určitě mohl být výlet zajímavý..

    ReplyDelete
  2. Wow, krásne fotky, tiež ma baví fotiť, a hlavne také krásne a zaujímavé miesta. A ďakujem za komentár, haha, to moje koleno vypadá teda krásne, čo? To máš tak, keď po strašne dlhej dobe vytiahneš bicykel a spadneš na najrovnejšej ceste, aby sa nepovedalo, haha.
    ❤❤❤
    Simone | liveinfoxworld.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Tam muselo být krásně :)) ! Máš moc pěkné fotky. Také mě čeká upravování a protřídění všech možných fotek z dovči.... :(

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. nádherné fotky, nádherné miesta! :)
    ľúbezná

    ReplyDelete
  5. Závidím! Vypadá to tam nádherně :) a super fotky!

    xx Sab | http://thechicflair.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. To jsou nádherné fotky! Baráčky, příroda, skály, čistá voda <3 Byl to určitě krásně strávený čas :)
    http://www.meetmylovelyworld.com

    ReplyDelete