NEW IN: CONVERSE AND SWIMSUIT

V několika minulých článcích jsem neustále mluvila o černých converskách, které jsem musela mít. Tak konečně je mám. A jelikož je léto, a já si plavky kupovala naposledy v roce 2013, tak jsem se rovnou poohlédla i po nich. Nikdy bych nevěřila, jaký boj to je, najít padnoucí plavky. 


CONVERSE 

Černé conversky jsem kupovala v Praze v obchodě vedle Palladia a přesně jsem věděla, jaké chci. Dříve jsem měla červené kotníčkové, ty se mi ale docela rychle přestaly líbit a od té doby jsem toužila jenom po těch nízkých. Doma už jedny mám, v šedivé barvě a jelikož černá je nestárnoucí klasika, tak výběr byl jasný. Musím je ale nejdříve rozchodit - zatím jsem je měla na sobě pouze jednou a docela mě tlačily okolo malíčků, tak snad po čase budou stejně tak pohodlné, jako ty mé druhé. 







PLAVKY

Dříve jsem plavky kupovala v H&M, New Yorkeru apod., posledních pár let je kupuji v obchodě Calzedonia. Mají tam veliký výběr barev, různých střihů a velikostí, takže i tentokrát jsem šla na jistotu. Po příchodu tam jsem ale zjistila, že nemají moc velkých velikostí a ty, které by mi velikostně byly, se mi vůbec nelíbily. Nejraději mám trojúhelníkový vršek bez jakýchkoliv vycpávek. Z mě neznámých důvodů ale dávají vycpávky snad úplně všude, což při své velikosti poprsí vážně nepotřebuji. 

Už jsem začínala být docela zoufalá, mamka mi dávala do kabinky jedny plavky za druhými, ale žádné mi neseděly. Nakonec jsem si zkusila i tyto, které jsem viděla v jejich letním katalogu. Nejprve musím říct, že opravdu nemám ráda oranžovou. Přímo ji nesnáším. A nakonec mám oranžové plavky. :) Moc se mi líbí jak je řešený spodek, přijde mi sice, že odhaluje více, než by se mi líbilo, ale nakonec to nevypadá vůbec špatně. Z jedné strany je oranžový a z druhé růžový. 

Tímto vrškem jsem si nebyla vůbec jistá, přišlo mi, že sedí lépe na menší hrudník, ale nakonec jsem byla ráda, že jsem si ho zkusila. Horní pás přes krk je možné odendat, takže se nebude plést při opalování, vycpávky téměř nemá a dobře padne. Celkově jsem moc spokojená a těším se, až se během léta hezky opálím, aby ty svítivé barvy ještě lépe vynikly. :)








17 comments

  1. Krásný úlovky :)) na tyhle plavky jsem taky koukala:)
    One blondie life

    ReplyDelete
  2. Ty plavky jsou úžasné! Hrozně se mi líbí ty barvy. Celkově se mi letošní kolekce Calzedonie líbí
    http://thepearlsofmylife.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. Jé, ty plavky jsou moc krásný! Takhle to ani nevypadá jako oranžová, ale spíš lososová, tu mám ráda. Oranžovou jsem si hned představila jak na popelářské vestě :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha to jsi me pobavila s tema popelarema :Dv obchode navic rikali, ze diky tem neonovym odstinum to bude dobre vypadat i na neopalenem tele, takze oranzova neoranzova, musela jsem je mit :)

      Delete
  4. Krásný. Já se na Calzedonia také chystám, ale není to levná záležitost, že?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Levny jako treba H&M to bohuzel neni no, ale za kvalitni plavky se to myslim vyplati-staly asi 1400,- :)

      Delete
  5. ty boty <3
    plavky jsou krásné, jak tak koukám, tak tyto barvy jsou teď absolutně in :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. Ta kombinace barviček vypadá suprově, taková neotřelá :) A Conversky, to je klasika, která nezklame :)

    Pieces of FRECKLED style


    ReplyDelete
  7. Černé Conversky jsou prostě nestárnoucí klasika!! Plavky jsou naprosto úžasné!!! Fakt skvělé!

    ReplyDelete
  8. Neskutočne krásne fotky!! Keep going! :)

    Môj BLOG

    ReplyDelete
  9. Calzedonii mám ráda. Pokud chce člověk kvalitní plavky ať jde tam. S plavky je to občas boj. Myslím si že je to tím jak je máme na nahém těle kdy jsou vidět všechny nedostatky co vlastníme na těle. A´t to je břicho, stehna.. Zkrátka dívka s perfektní postavou může mít plavky jaký chce a vždy bude vypadat krásně. Já mám např. problémy se spodkem, hledám takový spodní díl aby mi nedělal velkou prd.l. Tvoje plavky se mi moc líbí. Oranžovou též nesnáším ale tahle je taková neonovější která mi nevadí.

    ReplyDelete
  10. Conversky samozřejmě vypadají naprosto úžasně! A ty plavky taky, ještě jsem podobné neviděla! :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  11. Ty plavky jsou úžasné :) Já letos ty své nakoupila v Etamu :))

    ReplyDelete
  12. ty plavky jsou naprosto nádherné! dost dobrý výběr ;)

    ReplyDelete
  13. Nízké converse jsou základ šatníku.Já ty svoje mám už přes 3 roky a pomalu se už budu muset kouknout po jiných,páč se mi potom nepřetržitém nošení,už rozpadají:))

    ReplyDelete
  14. Conversky sú super voľba, šak to určite vieš a plavky sa mi páčia ako farebné prevedenie ale štýl resp. to ako vypadajú tak by som ich musela vidieť asi na postave lebo takto ma nezaujali ale verím, že tebe pristanú. :-)

    Dijoun&Klaudi

    ReplyDelete