HERSCHEL

Najít ten správný batoh, který by odpovídal všem mým požadavkům, mi dalo docela práci. Batohy nekupuji tak často, a tak, když už ta situace nastane, tak chci, aby mě neomrzel a vydržel mi dlouho. A jeden přesně takový jsem našla - batoh Herschel. 

Začalo to tím, že jsem koukala na videa na YouTube. Jedna má oblíbená youtuberka ve videu ukazovala tipy a triky při balení na cesty a zrovna tam byl i tento batoh. Ukazovala, jak je prostorný, jak se tam vejde notebook i foťák, jak je příjemný na zádech a celkově děsně fajn. Trvalo mi docela dlouho, než jsem ho na internetu našla. Konečně se mi to povedlo a já začala pročítat recenze, koukat na videa a uvažovat nad koupí. Tento batoh splňoval a splňuje vše, co od batohu očekávám - je černý, má vyztužené popruhy a záda, má vypolstrovanou kapsu na notebook, zároveň se do něj vejde i zrcadlovka se dvěma objektivy a nějaké drobnosti k tomu a velikostně je tak akorát. Kupovala jsem si ho hlavně kvůli cestování - jak už jste mohli díky outfitům poznat, tak nejsem batohový člověk, to mě přešlo před několika lety - takže tento je určený na cestování, např. letadlem (kvůli tomu musel batoh splňovat i rozměry zavazadla do letadla, což tento splňuje).




Barvu jsem měla vybranou hned - černá se hodí ke všemu, a i když je tento batoh spíše klučičí, tak myslím, že působí docela elegantně (se správným outfitem). Hnědé přezky byly také jasnou volbou, takže zbývalo vybrat jen velikost. Bála jsem se, že tento bude moc veliký, že na mě bude vypadat moc mohutně, ale došlo mi, že díky tomu, jak jsem vysoká a díky mým širokým ramenům, se ta jeho velikost tak nějak ztratí. A taky že jo, sedí perfektně. 





Co se mi na něm líbí úplně nejvíc, je ten červený proužkovaný vnitřek. Je tím zajímavější a více holčičí. Také oceňuji kapsu a dírku na sluchátka, kterou je prostrčíte a vedou tak přímo k Vašim uším. Celkově se mi batoh zdá hodně kvalitní, četla jsem, že by měl být i nepromokavý, a hlavně je na zádech opravdu příjemný. Po letech s batohy Dakine a Burton je to příjemná změna. 





Co Vy a batohy určené k cestování? Máte nějaký nebo cestujete pouze s kabelkou? 

15 comments

  1. Ten batoh je dokonalý!!! ♥

    ReplyDelete
  2. nádherný batoh! <3

    http://gagenka.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. Tyjo, tak ten je naprosto nádherný! :)

    ReplyDelete
  4. Tak ten je hrozně super a taky jsem se úplně nadchla, když jsem uviděla ten vnitřek! :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  5. Parádní batůžek, taky na nich ujíždím! (:

    ReplyDelete
  6. Já cestuji většinou s kabelkou protože toho do příručáku příliš nedávám. Pouze když letím jenom s příručákem mám větší kabelku přes rameno. Batoh je taky skvělá volba jako zavazadlo. Dáš ho na záda a nikde ti nepřekáží. Tenhle se mi líbí, vypadá bytelně i vzhledově dost pěkný.

    ReplyDelete
  7. Nový batoh je moc krásný, ten se mi fakt líbí :) No já cestuji s batohem + třeba kabelku, když vím, že mám jen nějakou krátkou cestu na 1 den, tak kabelku, ale jinak i do školy nosím batoh kvůli zádům

    ReplyDelete
  8. Ježiš, ten je skvělej!:)))) A jak je pruhovanej zevnitř, to je krásný:)))
    One blondie life

    ReplyDelete
  9. ten je parádní! máme asi podobný styl, klidně bych ho brala taky :) cestuji většinou s batohem, protože je to pro mě pohodlnější, kabulku beru jen když jdu na nákupy nebo tak...
    P.S.: Zvu tě na giveaway, které probíhá na mém blogu :).
    GIVEAWAY

    ReplyDelete
  10. Taky uz jsem nad nim premyslela, je super :)

    ReplyDelete
  11. Tak ten je boží, dost se ti batohy ted rozjeli, já ted kupovat nemůžu,protože bych to nepobrala, ale podívám se po nějakém ♥

    ReplyDelete
  12. musim rict, ze mi vyrazil dech. je uzasnej!

    ReplyDelete
  13. Tak ten je parádní dlouho podobný sháním :)

    ReplyDelete
  14. Přesně takovýhle cestovní batoh sem dlouho hledala :D Moc děkuju za tip. Vypadá opravdu úžasně. Lenka

    ReplyDelete