NAIL POLISH COLLECTION

Někdo si potrpí na kabelky, někdo na nové boty. Já ráda nakupuji laky na nehty. Mám jich tolik, že jsem si musela pořídit průhledný box, kde je všechny skladuji. Dnes bych Vám chtěla ukázat alespoň pár mých nejoblíbenějších. 

Nikdy jsem si nepotrpěla na to, že bych musela mít laky na nehty od značek Channel, Essie, O.P.I. apod. Bohatě mi vždy stačily laky za 60,-kč a tak je tomu doteď. Jednou jsem si pořídila laky od Sally Hansen a L´Oreal, které byly dražší, a žádný rozdíl jsem neviděla. Pro mě je nejdůležitější, aby laky měly úzký štěteček, aby na nehtech vydržely alespoň 4 dny a aby byly dobře pigmentované. Pokud to vše splní lak třeba za 40,- kč, tak nemohu být spokojenější.




Není tomu tak dávno, kdy jsem si dala práci s tím, abych prošla všechny své laky na nehty, vyhodila ty, které nepoužívám nebo jsou zaschlé a barevně je seřadila. Teď mám 53 laků a myslím, že je to dostatečný počet, protože průhledný box, ve kterém je mám, je již úplně plný. :) 

Nejraději mám tmavší barvy, které používám na podzim - burgundy, tmavě fialové, černé... a naopak také barvy pastelové, které jsou ideální na jaro a léto. Na nehty používám zpevňující lak od Sally Hansen, který pomáhá proti třepení nehtů. Top coat, neboli vrchní lak, používám jen výjimečně, protože jsem zatím nenašla ten pravý, který by netvořil bublinky, a nedělal v tom barevném laku šmouhy. Pokud máte doporučení na dobrý top coat, ráda si o něm přečtu v komentářích :) 


Nedávno mě nadchla kolekce laků Rimmel London - Rita Ora. Jedná se o úžasné odstíny jako dělané na jaro a léto, mají dobrý štěteček a na nehtech mi vydrží 5 dní a více. Musela jsem si pořídit již 4 odstíny a jsem s nimi velmi spokojená. 



Další laky, na které nedám dopustit, jsou ty od Gabriella Salvete. Líbí se mi samotné lahvičky, také snad všechny odstíny těchto laků. Mají úzký štěteček, takže jejich nanášení je jednoduché. 


Úžasné jsou také laky od AINHOA passion. Nevím, zda se dají koupit normálně v drogerii, nikde jsem je tam zatím neviděla. Tyto laky jsem dostala od kamarádky a jsou úplně úžasné. Nádherné barvy, dobrá pigmentace a na nehtech vydrží dlouho. 


Jaké jsou Vaše oblíbené laky na nehty?

11 comments

  1. Já nosím nejraději na nehtech odstíny růžové a červené, pak mám taky oblíbenej bílej a mint lak Rimmel :). Zrovna dneska když jsem komentovala Klárce na blogu její mega sbírku 114 laků, tak jsem si šla spočítat ty svoje a já jich mám 28 :) ... Máš moc pěkný laky :)

    ReplyDelete
  2. Já mám hodně ráda laky do rimmelu :) Pak taky Loreal, ale ty si kupuji, jen když na ně narazím ve slevě, protože na moje poměry jsou docela drahé. Ale zase se mi líbí, že jsou takový maličký a dobře skladný, protože laků mám asi 70, možná 80 a kdyby byli všechny od loreal, tak by se daleko líp skladovali :D

    ReplyDelete
  3. tak to je krásna zbierka, ja mám najradšej vínovo červené a hlavne rýchloschnúce :D
    letná giveaway
    ľúbezná

    ReplyDelete
  4. U mě je nejdůležitější aby lak rychle schnul jinak to nemá cenu. Vždycky se někde otřu a můžu začít od znova. to mě tak trochu i odrazuje od lakování nehtů. Nehty si lakuji málokdy.

    ReplyDelete
  5. Také si nepotrpím na drahé laky na nehty, souhlasím s tebou, laků na nehty mám taky požehnaně. Nejčasěji se tam najdou značky G. Salvetete, Essence, Rimmel, Miss Sporty a Jordana.

    ReplyDelete
  6. Hodně laků mám stejných. :) Moc se mi líbí ta krabička, taky by se mi podobná hodila. Já mám moje miláčky naházené v takovém malém košíčku a už se tam nemůžou vejít. :) Z tvých laků mě nejvíce zaujaly ty z kolekce od Rita Ora :)

    Hanka z Holkymodrooky.blogspot.cz

    ReplyDelete
  7. Máš krásné laky, mohu se zeptat kde a za kolik jsi koupila ten boxík? je skvělý!:)

    PS: U mě na blogu právě probíhá GIVEAWAY!:)
    budu moc ráda, pokud se zapojíš :)
    http://www.lovies47.cz/2015/04/giveaway-03.html

    ReplyDelete
  8. Ja máma si len jeden lak, hanba mi! musím to zmeniť, najviac ma oslovili tie od Rity Ory, tak snad vyskúšam :)

    http://dailywithcappucino.weebly.com/

    ReplyDelete
  9. krásná sbírka laků =)

    s pozdravem allys-cook.blog.cz

    ReplyDelete
  10. naozaj uzasna zbierka! Podla mna laky su super vec, nie su drahe a potesia :)

    Pozyvam na GA o balicek kozmetiky, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/05/giveaway.html

    ReplyDelete
  11. Juu, všechny vypadají suprově a s těmi značkami to mám stejně, např. lak co stál asi přes stovku mi nevydrží snad ani den! Taky miluju černé nebo tmavší barvy! :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete