WISHLIST SPRING 2015

Složením barev vypadá můj jarní wishlist spíše jako podzimní, jednotlivými kousky se již ale přibližuje více jaru. Takže, co bych si ráda během jara pořídila?

It almost looks like an autumn wishlist but every piece of it is more suitable for the spring time for sure. So, what am I looking for this spring?





Untitled #4


1. Overal - sehnat padnoucí overal dá opravdu práci, zvláště pokud jste vysoké 183 cm, jako já. Všechny, které jsem si doteď zkoušela mi zkrátka neseděly - ať už délkou, nebo celkovým střihem. Vím, že se mi hodně líbily overaly v F&F a H&M, tak snad na nějaké narazím. 

2. Boyfriend džíny - jsem nejspíše trochu pozadu s tímto trendem. Boyfriend džíny se mi dříve nelíbily a už vůbec ne v kombinaci s podpatky. Ale něco se změnilo a mně se začaly líbit. Pár kousků jsem si již zkusila, ale zatím jsem nenašla ty nejlepší. Pokud máte tip, kde najít ty pravé, sem s ním :)

3. Hodinky Daniel Wellington - já vím, kdo by nechtěl tyto hodinky? Poslední dobou je má snad každá blogerka a já jim mohu jedině závidět. Jsou krásné, elegantní, nadčasové, zkrátka ty pravé. Doma mám dvoje hodinky, které jsou více masivní a s kovovým náramkem, tak bych ráda změnu a pořídila si tyto od Daniel Wellington. Rozhodla jsem se pro velký ciferník a černý řemínek. Jediné, čím si nejsem jistá, je barva ciferníku, protože mám ráda zlato i stříbro a nosím často obojí. 

4. Converse boty - své první Converse jsem dostala, když mi bylo asi 16 let (vysoké, červené). V létě 2013 jsem si v Americe za dobrou cenu koupila nízké, šedivé. Černá je ale klasika, která mi chybí a vím, že až si je pořídím, tak budou mými nejoblíbenějšími. 

5. Pruhované námořnické tričko - tyto trička jsem měla asi dvě, nejspíše ne až tak kvalitní, protože časem byly na vyhození. Je to rozhodně dobře kombinovatelný kousek, který zároveň oživí jednoduchý outfit. 

6. Dlouhá šifonová sukně - jednu takovou již mám, z Ameriky za asi dva dolary. Když jsem ji viděla, v královské modré a navíc v dostatečné délce, byla jsem opravdu šťastná. Ráda bych si ji ještě jednu pořídila v nějaké pastelové jarní barvě. 

7. Černé džíny s vysokým pasem - černé kalhoty mám jen jedny a ty vysoký pas nemají. Myslím, že ty s vysokým pasem mým - i tak dlouhým - nohám, jedině prospějí. Opět ráda uvítám jakékoliv typy, kde sehnat dobře padnoucí kalhoty, které se ale po pár vyprání neseperou. Možná Topshop? Na jejich výběr kalhot jsem zatím slyšela samou chválu. 


1. Playsuit - it is quite hard for me to find the perfect playsuit since I am 183 cm tall (about 6 ft?). I always liked the ones in F&F or H&M so I am planning to go there and have a look again. 

2. Boyfriend jeans - I am a bit late with this trend. To be honest, I never liked this whole boyfriend jeans thing, especially worn with the high heels. But then something changed and I like them now. I haven´t found the right pair yet, do you have any recommendation on where to go?

3. Daniel Wellington watch - I know, who wouldn´t like to have it? I have seen it everywhere in the blogger´s world. Daniel Wellington watches are beautiful, elegant and timeless. I would go for the large dial and the black strap. I am still not sure about the colour of the dial though. Gold or silver? I like both. 

4. Converse sneakers - I got my first pair of Converse when I was about 16 years old. In summer 2013, I bought the silver low ones in the USA. But the black converse are the classic ones and in my opinion, the nicest as well. 

5. Striped T-shirt - I used to have 2 striped T-shirts, but they weren´t a good quality so I threw them away eventually. This kind of T-shirt would spice up the outfit so I want to buy it. 

6. Long skirt - I already have one which I bought in the USA for about 2 dollars. I was so happy to find it because it is hard to find this type of skirt which would be long enough for me. I am planning to buy another one in a pastel spring colour. 

7. High waisted black jeans - I only have one pair of black jeans but they´re not high waisted. I am sure they will complement my long legs. Again, any recommendation on where to go? I heard that Topshop makes really nice jeans in general. 

10 comments

  1. Sukně jakou tady máš je taky na mým wishlistě. Jinak moc pěkné hodinky

    ReplyDelete
  2. Včera jsem byla v Terranově a pruhovaných triček tam byla spousta :)
    Blog by Veru

    ReplyDelete
    Replies
    1. jo? když ja terranove moc neverim, co se tyce kvality - prave ty predchozi byly bud z NY, Pimkie a nebo prave z ni a po chvili byly na odpis:/

      Delete
  3. Máš strašně krásný wishlist:), vidím ,že máme stejný vkus na boty:D:) (mám podobné boty ve svém wishlistu:D:))

    http://monniegawlasova.blogspot.cz/2015/03/spring-wishlist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Conversky jsou vzdycky dobra volba :)) akorat jsem na ne koukala vcera v Praze a nejak jsem necekala, ze jsou tak drahy :| :D

      Delete
  4. Ten overal je nádherný! Hodinky miluju a je mi jedno, že je máme všechny, je to naprosto nadčasová záležitost a mám sice se zlatým ciferníkem ale nosím k tomu i stříbrné doplňky a nevypadá to zle, ona je to totiž spíš rose gold :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja mam doma prave stribrne hodinky a pak takove do rose gold odstinu, ale nosim k nim max stribrnou pandoru.. Tak musim jeste popremyslet, ale asi take pujdu do toho zlateho :)

      Delete
  5. Zkus se ohledne overalu podivat do promodu. pokud si tam zridis clenstvi, tak budes dostavat Newsletter od nich na tvuj E-Mail. Tam jsem videla super overaly i dziny i pro vysoke nad 180. Otazkou ale je, jak to funguje v CR. Ja za clenskou karticku platila €5 a muzu ji uplatnit v Nemecku, Spanelsku atd, mimo CR. Tak se poptej na prodejne.

    ReplyDelete