STUDDED CLUTCH

Včera jsme se vydali na farmářské trhy v Praze na Náplavku. Vždycky jsem tam ráda chodila nakoupit zeleninu, ovoce, ovocné mošty a čerstvé pečivo. Včera byla nádherně, takže všude samozřejmě bylo plno lidí. Nakoupili jsme pražené mandle, dali si výborný hovězí burger a jarní závitky a koupili uzeniny a pečivo domů. Naskytla se mi i příležitost vyfotit outfit, takže jsem ráda, že bude konečně změna prostředí na fotkách. 

Yesterday we went to the farm´s market in Prague. I always liked going there to buy fresh vegetable and fruit. It was nice and sunny outside so there were so many people. We bought a bag of almonds, ate a beef burger which tasted like heaven and we also bought some smoked meat and bread to take home. I had a chance to shoot my outfit so the backround is finally different. 


Jako hlavní kousek, podle kterého jsem stavěla celý outfit, bylo toto psaníčko. Koupila jsem ho již před nějakou dobou na Ebay a je překvapivě kvalitní. Jelikož je s barevným potiskem, tak jsem zbytek kousků nechala jednoduché a jednobarevné. Na sluníčku bylo opravdu teplo, takže mi stačilo jenom triko s křivákem. Už se těším na teplé jarní dny a na nošení slip-on bot, conversek apod. 

I went for a studded clutch as the main piece. I bought it a while ago on Ebay and the quality of it is suprisingly good. Since it is colourful and patterned, I paired it with a simple top and jeans. It was quite warm on the sun so it was enough for me to wear a jacket. I am really looking forward to the warmer days - can´t wait to wear my slip-ons and converse again! 










jacket - H. Times Story
top - Orsay 
jeans - H&M 
clutch - Ebay 
shoes - Beltissimo 

10 comments