PRINTED COAT

Od minulého týdne mám nový kabát a nejradši bych ho nosila pořád! Jeho střih a potisk mi úplně vyhovuje a po takovém jsem už dlouhou dobu toužila. Nakonec jsem ho náhodou našla v Mangu. Je poměrně hodně oversized, takže z boku vypadám, jako kdybych čekala trojčata, ale stejně se mi moc líbí. K němu jsem, kromě doplňků, ladila vše do černa (když už máme to pošmourné počasí). Ještě stojí za zmínku oxfordky, které mám asi půl roku a kupodivu jsou to jedny z mých nejpohodlnějších bot. Akorát výrazně nedoporučuji nosit je na bosou nohu, to jsem udělala jednou a ještě týden potom jsem nemohla normálně chodit a o kompletně černých nohou ani nemluvím.


Také mě můžete asi poprvé vidět s rozpuštěnými vlasy. Na úvodní fotce tohoto blogu sice mám vlasy rozpuštěné, ale to bylo jen kvůli focení v ateliéru, kde navíc byly vyžehlené. Tohle jsou ale mé přirozeně kudrnaté vlasy, nebo jim rovnou můžeme říkat dredy. Jsou suché, krepaté, zkrátka strašně divné, a proto je nosím 364 dní v roce v culíku nebo drdolu. Ale tentokráte jsem se vzbudila a k mému překvapení vlasy vypadaly docela normálně, kudrliny byly hezky tvarované, a tak jsem se rozhodla, že alespoň na vyfocení outfitu je nechám rozpuštěné. Po cvaknutí poslední fotky šly ale opět hned do culíku :)

Zajímalo by mě, jak se změnil Váš vkus s příchodem na vysokou školu? Neříkám, že jsem dříve nosila batoh a tenisky, ale přeci jen, od té doby, co jsem na vysoké - 2 roky - se můj vkus a celkový šatník změnil. Trika a mikiny jsem vyměnila za halenky a topy, kecky nahradily boty na podpatku, mokasíny a kozačky.. Myslím, že se to tak i ke mě hodí lépe, a podle toho, co vidím u mých spolužaček, tak i ony to tak mají (hodně málo holek na mé škole se obléká sportovně, asi tak 99% z nich sází na eleganci). 









coat - Mango
bag - Primark 
trousers - H&M
jumper - Primark
shoes - Letizia Borghi
bracelet - Pandora 
watch - Guess

6 comments

  1. Veľmi sa mi páči tá kabelka!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekuju :) kupovala jsem ji pred rokem v Primarku :)

      Delete
  2. Tvůj outfit se mi moc líbí, hlavně botičky a kabelka! Zvu tě k sobě na GA. www.beautypusinka.blogspot.com

    ReplyDelete