BACK TO SUMMER OUTFIT

Jelikož je neděle, tak jsem tu s dalším outfitem a i dnes je to outfit z Tenerife. Tentokrát byl focený později večer a kvůli změně času, kterou jsme si neuvědomili, jsou fotky o něco méně kvalitní, za což se omlouvám. 
Tuto kombinaci jsem si zvolila, když jsme šli na večeři do čínské restaurace, která se nacházela hned naproti resortu, kde jsme bydleli. Na večeři jsem se extra těšila, protože to byla restaurace All You Can Eat, tudíž "sněz, co můžeš", má oblíbená :)) Je to teprve týden, co jsme se z Tenerife vrátili a i když jsem měla pocit, jak jsem načerpala sílu a odpočinula si, po týdnu jsem úplně vyčerpaná a padám do postele každý večer hodně unavená. Musím přiznat, že trávit 3 dny ve škole (z toho dva dny do večera) a dva dny v práci, kde si ani nesednu, mě prostě zmáhá. Ale kdo by nechtěl vydělat si nějakou tu korunu, že? :)



Zvolila jsem barevný top, který jsem si koupila v létě v Primarku, černé kraťasy z H&M, které jsem si hodně oblíbila, protože na dálku vypadají jako kožené a jsou moc příjemné. Sandálky /zakoupeny v Chorvatsku v jednom obchůdku/ jsem obula stejné jako minule, protože jsem si s sebou brala pouze tři páry bot (z toho jedny k moři a jedny do hor). Malá kabelka je pro změnu z Maďarska. 
Náramek je od Swarovski a hodinky, mé oblíbené, jsou značky Michael Kors











Články píši pravidelně ve středu a v neděli, ale příští týden se na mě valí několik zápočtů a seminárních prací a spolu se dvěma dny v práci začínám nestíhat (znáte to, všechno necháte na poslední chvíli, na vysoké škole člověk zkrátka zlenivý). Nejsem si proto jistá, že dodržím svůj harmonogram a že ve středu přispěji dalším článkem, pokud ne, vynahradím Vám to další týden. 

Přeji hezký den, 

Claudia 

1 comment