BOUGAINVILLEA

Dnešní článek píši z hotelového pokoje, stále ještě z Itálie. Tento outfit byl focený ve městě Sperlonga, které se nachází asi 20 minut jízdy od našeho ubytování. Sperlonga mi hodně připomínala Řecko - krásné, bílé a zastaralé uličky (až zpracuji všechny fotky, tak o tomto městě určitě uvidíte samostatný článek). Začíná se nám to tu krátit, ještě nás čekají dva dny na pláži, poté odjezd do Florencie, kde strávíme jeden den a zakončíme tak náš celý road trip. Je to tu celkově moc krásný, každý den se něco děje, objevujeme nová místa a města a je to moc fajn, ale i tak se těším domů, protože už začínám být docela unavená. 

Při balení na dva týdny jsem musela myslet na to, že budu potřebovat oblečení na dny v hotelu, na dny, které strávíme chozením a prozkoumáváním míst, také oblečení vhodné na sezení několik hodin v autě, ale i to, které si budu moci vzít večer na večeři. Nakonec jsem se do kufru málem nevešla, klasika. Navíc i v 7 večer je tu opravdu velké teplo, řekla bych přímo vedro, a tak i když outfity fotíme většinou právě po sedmé večer, tak umírám vedrem a jediné, na co myslím, je bazén. 

Zvolila jsem outfit celý do modra, kraťasy mám nové a měla jsem je na sobě poprvé. Odstín trika se mi moc líbí a myslím, že tahle "royal blue" se ke mně hodí. Doplnila jsem ho sandálky, které byly dříve nepohodlné, ale už se roztáhly a zvládla jsem s nimi asi dvou hodinové chození po městě. 







T-shirt - H&M
shorts - Primark
shoes - from Croatia
purse - from Hungary
watch - Guess

7 comments

  1. super hodinky i kabelka! :))
    byla bych ráda, kdyby jsi se podívala na můj blog:)
    http://worldbyanett.blogspot.cz

    ReplyDelete
  2. kraťasy sú super, neskutočne sa mi páči ten vzor :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  3. Ty kraťasy jsou hrozně super, tenhle pohodlný střih se mi hrozně líbí!! :))
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  4. Tie kraťasy sú nádherné ♥

    ReplyDelete
  5. Moc pěkný outfit , všechno k sobě skvěle ladí :-)

    tp-bloggers.blogspot.cz

    ReplyDelete