WEEK IN PICTURES 3

Uplynulý týden byl poněkud hektický, plný zápočtů a prezentací, takže na psaní článku nebyl bohužel čas. V červnu mi oficiálně začíná zkouškové, takže to nehorší mě teprve čeká. Proto Vám dnes přináším alespoň další Week In Pictures a snad se Vám bude líbit. 


Jinak, z kraje bych chtěla říct, že mi dává zabrat psát i dnešní článek, protože jsem (opět) nemocná. Dříve jsem nebývala nikdy, max nějaký kašel, rýma, ale od té doby, co pracuji ve školce, jsem nemocná mnohem častěji. A zrovna i dnes. Takže můj nejlepší plán na dnešek je jít si po dopsání článku zase lehnout a snad i usnout :) 

Minulý týden se toho tolik zajímavého až tak nedělo - byla jsem opět na golfu a jak už jsem zmiňovala, tak jsem měla plný týden zápočtů a tím i učení. 



Konečně jsem také navštívila Delmart, kam jsem chtěla jít už opravdu dlouho, zvlášť když je, dá se říci, blízko škole. Můj plán byl, že si tam dám oběd a budu tam tak 3 hodiny sedět a učit se. No samozřejmě jsem tam přišla a nebyl volný jediný stůl a bylo tam také šílené vedro. Takže jsem si ho nechala zabalit a jedla ho pak na Andělu v parku během deště. Ale byl to salát z Delmartu, tak mi nic nemohlo zkazit tu super náladu. Hodně se mi líbil i jejich výběr čajů a všech možných pochoutek, takže se tam určitě zase brzo stavím. 



S jarem nesmí chybět ani několik fotek šeříků, pivoněk a rododendronů, takže tady jsou. 




Všimla jsem si, že skoro vůbec nefotím svůj obličej, za to fotky s outfitem (nebo alespoň jeho částí) vždy mám. 





Středu a pátek jsem strávila ve školce, kde byla i narozeninová oslava. Musím říct, že po celých dvou dnech pobíhání za dětmi, jsem v pátek už jen padla do postele. Někdy je to po fyzické stránce opravdu hodně vyčerpávající, protože se musím postarat o děti, o jejich jídlo, uspávání, vstávání, hraní s nimi, oblékání a tak celých 9 hodin jen lítám sem a tam. Ale stejně to miluji. :) 


A ještě fotka s Alexem. Sebastian (druhé morče) nám bohužel 30.4. zemřelo, tak díky bohu, že máme alespoň ještě Alexe.


9 comments

  1. Parádní fotky, tyhle články fakt zbožňuju <3 :))
    One blondie life

    ReplyDelete
  2. Krásný článek, ale to morčátko mě hrozně mrzí! :( taky mám a nevím, co bych bez ní dělala! A ten salát vypadá dokonale! :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  3. Krásný fotky :) Líbí se mi ty čaje

    ReplyDelete
  4. Skvele fotky, takove clanky mam nejradeji.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    ReplyDelete
  5. Hrozně skvěle se oblíkáš!:)

    ReplyDelete
  6. krásné fotky!:)
    http://monniegawlasova.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  7. Krásne fotky a to sáčko vypadá perfektne <3
    Dijoun&Klaudi

    ReplyDelete
  8. milujem takéto posty, super fotky! :)
    ľúbezná

    ReplyDelete