WEEK IN PICTURES 2

Dnes Vám přináším nový Week in pictures. Ten předchozí můžete najít tady - Week In Pictures. Tyhle články jednak ráda čtu u jiných blogerek, ale i ráda píšu, jako takovou rekapitulaci pro mě samotnou. Navíc to vždy znamená spoustu fotek, a kdo by se rád nekoukal na rozkvetlé zahrady a fotky plné pohody? 

Fotky byly pořízeny přibližně na začátku minulého týdne, kdy se hezky oteplilo, takže jsem vytáhla i letní sandálky. Vzít si ale úplně nové boty na delší pobíhání po městě nebyl úplně dobrý nápad. Druhý den mě tedy čekaly rozedřené nárty.

Celkově byl ale uplynulý týden docela fajn. Musím říci, že bych si hodně rychle dokázala zvyknout na volné pátky, spolu s tím ředitelské volno ve čtvrtek a případně i pondělní volno ze školy - přesně tak tomu bylo tenhle týden. Pondělí bylo totiž, podle našeho školního plánu, liché a v liché pondělky mám volno. Takže jsem tento týden ve škole byla pouze v úterý a jenom na 2 cvičení. Jak říkám, na to se lehce zvyká :) 

Měla jsem také poslední kontrolu na plicním oddělení kvůli zápalu plic, kde mě zase čekal rentgen, spirometrie a poté ještě kompletní vyšetření. Prý jsem ale konečně zdravá a zbavená všech léků. 
Taky jsem zase byla ve školce, kde to je skoro vždycky fajn - podle toho, jak se děti zrovna vyspí :) 

Jak jste mohli vidět v minulém článku s outfitem (Boyfriend Jeans), tak jsem se také nechala ostříhat a to nejen konečky, ale docela hodně velkou část. Vyhovuje mi to tak víc, alespoň už nemám tolik vlasů a cítím se s nimi takhle lépe. 

Minulý prodloužený víkend jsme strávili na golfu, kde jsem nebyla opravdu dlouho. Bylo ale krásně, poměrně málo lidí, a tak jsme si to vážně užili. A přesto, že jsem asi rok nehrála, tak jsem kupodivu nehrála jako prase, ale šlo mi to. Takže tento prodloužený víkend půjdeme hrát zase, dokonce dvakrát. Je to zkrátka příjemně strávený čas na vzduchu. 

Zbytek víkendu jsem pak strávila nad semestrální prací, které jsem se bála už někdy od března, kdy jsem dostala zadání. Bylo to téma, o kterém jsem nic nevěděla, v učebnici nebylo pořádně obsažené a já se opravdu bála, že to nesplním dobře a nedostanu tak zápočet. Dokonce jsem kvůli tomu nemohla pořádně spát. Nakonec jsem se do toho ponořila a x hodin sháněla informace, psala a psala a psala. A předevčírem, v úterý, nadešel den prezentování. Byla jsem nervózní, jak před zkouškou, nakonec jsem dostala 12/15b a pořádně si oddechla. No ale asi jen na 2 týdny, protože mě koncem května čekají 4 zkoušky. 

5.5. jsem také slavila svátek, úplně správná verze mého jména v českém kalendáři bohužel není, takže svátek slavím na "Klaudie". Dostala jsem žluté růže, zákusky a nějaké malé peníze, spíš na nějaké kafe nebo tak. Nakonec jsem je všechny utratila v drogerii a koupila si produkty, kolem kterých jsem už dlouho chodila, ale vždy mi bylo líto za ně utratit peníze. Takže svátek se opravdu povedl. 

Jaký byl Váš víkend nebo týden? A co budete dělat tento? Nezapomeňte na Den Matek! :)



















11 comments

  1. Nádherné fotky! <3 zajímalo by mě, jaká je ta báze Baby skin :)
    One blondie life

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekuju :) to me taky zajima, jen jsem na ni slysela docela dobre ohlasy, tak uvidime :) nechtelo se mi uplne kupovat bazi od Benefitu apod. ktera stoji asi čtyřnásobek :D

      Delete
  2. super fotečky, a ten lak <3 a to jedlo ! :D
    ľúbezná

    ReplyDelete
  3. Moc krásně fotky a ty květované kalhoty jsou úplně top:3
    tribanany.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. wow, všechny ty fotky jsou úplně boží!!:O:)
    http://monniegawlasova.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  5. Ta snídaně vypadá nádherně!! A moc se mi líbí i outfit s pruhatým tričkem :)
    HollyChicc

    ReplyDelete
  6. Krásný květinkový kalhoty a Nike :) Na den matek myslím, koupila jsem mámušce takovou roztomilou kouli do koupele

    ReplyDelete
  7. Laky od Rity sú super :) A pre ten Baby skin si musím ísť do drogérie! :)

    ReplyDelete
  8. Máš vážně ale vážně krásný fotky! :-)
    Začala jsem sledovat tvůj blog a moc by mě potěšilo, kdyby ses stala pravidelným čtenářem u mě na blogu www.cathyvita.blogspot.cz :-)

    ReplyDelete
  9. Skvělé fotky, zaujalo mě tvé triko s nápisem, takové by se mi taky líbilo.

    ReplyDelete
  10. skvele fotky, moc hezky nafocenooo

    ReplyDelete